Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Selfie z koncentráku: Američanka se znemožnila před celým světem

Na tohle fotku by mladá Američanka nejraději zapomněla
Na tohle fotku by mladá Američanka nejraději zapomněla  (Autor: Twitter.com)
Autor: šim - 
24. července 2014
11:28

Všechno má své meze. Že focení selfie není vždy vhodné, ví po Zdeňku Škromachovi, který se fotil u pomníku obětí popravených nacisty, také mladá Američanka, která se na Twitteru chlubí vysmátou fotkou z Osvětimi. Z celého světa se na ni teď valí kritika.

Američanka Breanna Mitchellová, která právě dokončila střední školu, vyrazila na léto do Evropy. Budiž jí ke cti, že chtěla poznat trochu z historie, když se jela podívat i do koncentračního tábora v Osvětimi, kde zahynulo přes milion lidí. Zatímco většina návštěvníků tohoto místa je jeho atmosférou a temnou minulostí zklíčená, Breanna si mezi baráky vyfotila rozesmáté selfie, které hned napostovala na Twitter ještě s rozesmátějším smajlíkem.

Fotka se okamžitě rozletěla po internetu a Breanna začala sklízet jeden kritický komentář za druhým. Když se objevily také články, Breanna si je sbírala a pak napsala nepochopitelný komentář: „Jsem slavná, víte?“ Přestože si v koutku duše přeje, aby lidi její fotku přestali co nejdříve sdílet.

Jsem slavná, hurá, napsala si Američanka na Twitter poté, co se na ni svalila vlna kritiky Jsem slavná, hurá, napsala si Američanka na Twitter poté, co se na ni svalila vlna kritiky | Twitter.com

prycsvladou ( 24. července 2014 15:39 )

to měli zase co vymyslet-mobil s fotákem.

danoch ( 24. července 2014 14:54 )

Každej,kdo fotí jako debi.l sám sebe,se znemožňuje před celým světem.Aspoň před tou částí,kde žijí normální lidi.Když slyším slovo"selfie" tak bych vraždil.Vrchol trapnosti!!

jahodove_ticho ( 24. července 2014 14:03 )

Tak s takovýmdle jménem (nickem) Princezna Breanna prostě nemůže být normální. Ale když sem byl v Osvětimi, na dovoře, kde se popravovalo si podobný fotky dělal každý druhy. Fakt sranda. Půlka lidí se tam tvářila, jak když jde zrovna fašounům před hlaveň a ostatní si dělali "veselý" fotečky

petrkramnypresident ( 24. července 2014 12:42 )

Znemožnila před světem tímhle? Těžko, spíš židáci zase vystrkujou rohy.

rbwtrnava ( 24. července 2014 12:32 )

vyzera veru ako taka obet zo 43tieho ale kto z USA sa trepe taku dialku do hnusneho polska a este k tomu do koncentraku?

Zobrazit celou diskusi