Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

V psím hotelu nám Frankieho doslova uvařili zaživa, tvrdí majitelé psa! Hotel to popírá

Autor: Čas.sk - 
23. července 2014
11:03

Na čtyři dny potřebovali pohlídat pejska, který byl po útoku pitbulky na antibiotikách, a tak ho dali do psího hotelu v Trnavě. Když si pro něj přišli, řekli jim, že jejich americký buldog Frankie je mrtvý.

Max a Ivana chtěli jet na dovolenou, ale pejska si s sebou brát nechtěli. Proto ho umístili do Petshopu v Trnavě v domnění, že je to to nejlepší, co pro svého domácího miláčka můžou udělat.

Když se během dovolené chtěli s majitelem zkontaktovat, aby se ujistili, že jejich Frankiemu nic nechybí, nebral jim telefon. Už to jim přišlo víc než podezřelé. Větší šok přišel, když si pro psíka přijeli. Majitel hotelu věděl, proč jim nechce vzít telefon. Frankie totiž zemřel.

Podle majitelů se jejich pes doslova uvařil zaživa. O víkendu bylo obrovské horko a buldog byl prý zavřený v železném kotci bez výběhu a vody. To však majitel psího hotelu popírá. „Psíka jsme pravidelně pouštěli z kotce, osvěžovali ho a měnili mu vodu. Potíže s dýcháním měl, už když ho k nám dávali,“ řekl majitel hotelu Mikuláš Santner slovenskému Novému Času s tím, že pes byl poraněný od kousnutí pilulkou.

Užíval antibiotika a mast. Jeho chovatelka mě na žádné problémy neupozornila. Ani neřekla, jestli má nějakou vrozenou vadu či nějaké další zranění po útoku té feny. Můžeme se jen domnívat, že zemřel na přehřátí,“ dodává Santner. Proč pejsek uhynul, ukáže až pitva.

Do případu se vložila i policie, která byla do hotelu přivolána kvůli hádce dvou mužů. Předmětem měl být právě uhynulý pes. Věc policie teprve prošetřuje.

bibijana ( 24. července 2014 22:02 )

nbcz:no,cos napsala,hodně vypovídá o tvé zrůdné povaze.Jenom zrůda může být lhostejná,jak k utrpení člověka,tak zvířete.Strčit tebe do té klece,tak budeš za chvilku kafrat jinak.A víš co,táhni do zadele

zelena.karkulka ( 23. července 2014 22:07 )

To bude majitel cikánského hotelu a psí restaurace v jednom

elssa... ( 23. července 2014 20:26 )

voda v takovém případe nestačí, je to pes s krátkou nosní partií,a je náchylný na přehřátí, jestli byl v kotci a pralo na něj slunko, tak je to běžné, že buldok francouzský, anglický, americký, boxer, bordo doga a spol klidně uhyne, a nepomuže nic, majitel hotelu je diletant a o psech ví velký kulový, a měl by platit až bude černej, dneska si fakt hotel otevře každej blb,a dokázat se to dá snadno, at ukáže kotec, kde pes byl,a jestli tam jde slunce se snad dá zjistit že.......

girasole. ( 23. července 2014 17:43 )

Jestli se nàm vsude smejì tak ani se nedivìm, potom co jsi na me vybafl A mimochodem, hotel pro hafany na urovni vypadà opravdu jinak nez se prezentuje dany "utulek" na titulnì strane.

jana1313 ( 23. července 2014 17:36 )

Jdi si ten úpal léčit jinam, sprostá žumpo

Zobrazit celou diskusi