Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šestiletou dívku ve škole znásilnil učitel jízdy na kolečkových bruslích!

Zadržený pedofilní instruktor je ženatý a má dvouletou dceru
Zadržený pedofilní instruktor je ženatý a má dvouletou dceru  (Autor: Times Of India)
Autor: ČTK - 
21. července 2014
10:50

Šestiletá holčička přišla jako každý jiný den ze školy. Nic nasvědčovalo tomu, že se jí něco přihodilo. Nic neřekla. Pak si však začala stěžovat na bolesti břicha. Lékaři v nemocnici zjistili, že byla znásilněna! Indická policie nyní dopadla podezřelého: muže, který ve škole pracoval jako instruktor jízdy na kolečkových bruslích.

Zadržený muž, který je ženatý a sám má dvouletou dceru, měl u sebe přenosný počítač s pornografickými videonahrávkami, v nichž vystupovaly děti, sdělila policie.

Sexuální útok na šestiletou dívku se stal 2. července, její rodiče ale znásilnění odhalili až o několik dní později, když si dcera stěžovala na bolesti břicha a byla hospitalizována.

V souvislosti s tvrzením, že dívku znásilnili dva zaměstnanci školy, začali minulý týden rodiče ostatních žáků školu ve městě Béngalúru bojkotovat. Rodiče vyjádřili rozhořčení nad tím, jak škola případ řeší, a uvedli, že své děti pošlou na vyučování, teprve až budou mít záruky větší bezpečnosti.

Policisté nyní oznámili, že jeden z předpokládaných útočníků byl zatčen. Vedení školy se také rodičům omluvilo a slíbilo plnou spolupráci s policejním vyšetřováním.

Sexuální násilí se dostalo v Indii do centra pozornosti po brutálním hromadném znásilnění studentky v jedoucím autobusu v metropoli Dillí v prosinci 2012. Mladá žena svým zraněním později podlehla. Zločin vyvolal hněv veřejnosti a přiměl indickou vládu přijmout přísnější zákony pro pachatele znásilnění, včetně trestu smrti.

Podle BBC ale nic nenasvědčuje tomu, že by se situace v Indii po nových opatřeních zlepšila. Oficiální statistické údaje ukázaly, že v roce 2013 bylo v Indii každých 21 minut ohlášeno nové znásilnění.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sores ( 21. července 2014 13:50 )

Je to hnus všech hnusů že chlapy nedokážou ovládnout své chtíče a odnese to dítě které už bude mít zničený celý život. Neublížila bych mouše, ale za tohle bych ty zrůdy zabíjela. Měl by být zákon, jak tohle chlap udělá, okamžitě ho kastrovat a zavřít na 20 let. Vše je v lidech. Chudák dítě, musel to být šílený zážitek,brrr.

trhnisinadledvinkou ( 21. července 2014 12:28 )

a teď ještě chudáka holku ukamenujou, protože měla nemanželský sex

zarazenyprd ( 21. července 2014 11:39 )

 To byla jízda!

havran2 ( 21. července 2014 11:32 )

UŘÍZNOUT ŠULINA!!!

abvydavatelstvi ( 21. července 2014 11:29 )

Všem kteří dokážou znásilnit dítě by měli amputovat ocasy ....

Zobrazit celou diskusi