Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Číňan pobodal nožem tři děti, jedno z nich zemřelo

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
21. července 2014
07:30

Dvě děti dnes pobodal a třetí zabil muž ozbrojený nožem v jihočínské provincii Kuang-tung. Informovala o tom oficiální tisková agentura Nová Čína, která zatím neuvedla žádné další podrobnosti.

Jde o další ze série útoků nožem či dalšími bodnými a sečnými zbraněmi proti dětem, obvykle ve školách nebo školkách, které v posledních letech v Číně vyvolávají značné obavy. V květnu podobným způsobem zaútočil muž na žáky první a druhé třídy ve škole v centrální části Číny.

Za útoky často stojí duševně narušení lidé, anebo ti, kteří tímto způsobem chtějí upozornit na nějakou skutečnou či domnělou křivdu, jež se jim stala.

czrus ( 21. července 2014 08:03 )

ornellatlustoprdka: Mrkněte se na "důkazy" Kyjevských fašistů, dejte hledat - Съёмки «Бука» «ополченцев» - Politikus.ru TAM ZEKLI ZE PAR RAKET BUK M-1 NA KAMIONU CHIBI , TAK ZE JETO MOZNI ZE PRAVE TEN BUK STRILEL PO LETADLU . USA POTREBUJE ZATAHNUT RUSSIJU DO VALKI , INAK USA PROSTE SKONCELO JAKO STAT KOMU MUSI PLATIT ZA NATO , USA STANOVISE PROSTE POSCANO LACENO KOSTE , CO ZABIJE CIVILISTY A LETADLA S NIMA .

Zobrazit celou diskusi