Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vozíčkářka Soňa (†24) a Michal (†31) plánovali miminko: Jejich lásku ukončila autonehoda!

Autor: shp - 
17. července 2014
05:45

Snili o společném životě, láska vozíčkářky Soni (†24) a Michala (†31) byla velmi silná. Moc si přáli mít miminko, ale rodinu už nikdy nezaloží. Oba zemřeli při autonehodě. Milence pochovají do společného hrobu ve slovenské Skalce pod Váhem, aby spolu byli i po smrti.

Tragédie se odehrála v Žilině. Řidič Michal se otáčel přes čtyři pruhy, kde je to zakázané. Srazil se s jiným autem. Nejbližší mladého páru jsou zdrcení. „Jeli na výlet, původně chtěli jet na Moravu. Proč se v Žilině otáčel přes čtyři pruhy na místě, kde je to zakázané, nikdo z nás nechápe. Možná špatně odbočil, ale proč právě takto?,“ ptá se příbuzný Soni.

Soňa s Michalem se podle něj znali již delší dobu. Psali si nejdříve přes internet, poté se setkali a byla z toho osudová láska. „Ona si v životě vytrpěla kvůli svému handicapu peklo, ale byla nesmírně silná, takové naše usměvavé sluníčko. Teď, když konečně našla štěstí a lásku, skončilo to takto tragicky,“ dodal muž.

Podle kamarádů byla dvojice tak zamilovaná, že již uvažovala o svatbě. Michal si dokonce napsal status na sociální síť: „Ona je moje láska vysněná a já ji nedám, protože to bude moje žena.“ Z jejich smrti jsou všichni zdrcení. Dnes oba spočinou ve společném hrobě.

evita5555 ( 17. července 2014 10:11 )

Zásadný fakt - otáčal sa cez 4 pruhy, dopadol tak, ako sa to dalo očakávať, ešte že nedorazil nevinných ľudí, idiot. Ale o jedného ignoranta je na cestách menej.

pilif.99 ( 17. července 2014 09:45 )

Je to smutné, ale dobře, že to neodnesl někdo jiný.

pizzaoo ( 17. července 2014 08:41 )

A ty si snad byl u toho a víš úplně přesně do detailu jak to bylo? Takovéhle odsuzování z fleku mám fakt nejradši. Tohle se bohužel dneska může stát naprosto komukoliv, na silnicích není bezpečno a může přijít o život i ten nejlepší řidič. To je pro všechny strašná sláva když někdo udělá řidičák a potom jsou mrtvých plné hřbitovy. Já si řidičák z vlastního přesvědčení nikdy dělat nebudu, protože řízení ani auta mě absolutně nezajímají, nic mi to neříká a v řízení bych si fakt nevěřil a vím že by to dopadlo podobně, takže mám aspoň dostatek soudnosti.

czrus ( 17. července 2014 06:28 )

Na území Ruska bylo hospitalizováno 16 zraněných z Ukrajiny http://czech.ruvr.ru/news/2014_07_16/Na-uzemi-Ruska-bylo-hospitalizovano-16-zranenych-z- Ukrajiny-7610/

Zobrazit celou diskusi