Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Martina (20) z Mostu: V hypnóze si chtěla vybavit pád ze 6. patra!

Martina doufala, že se dozví pravdu, nic z osudného okamžiku si nepamatuje.
Martina doufala, že se dozví pravdu, nic z osudného okamžiku si nepamatuje.  (Autor: Blesk – Helena Lacinová)
Autor: Helena Lacinová - 
14. července 2014
05:25

Černou můrou Martiny Kozlokové (19) z Mostu navždy zůstane 4. červenec 2011. Byla u expřítele a vypadla z balkónu v 6. patře. Co se v bytě odehrálo, neví. Proto se rozhodla podstoupit hypnózu. 

Martina nejdříve bojovala o život, podstoupila nespočet operací. Byla na vozíku, i z něj dokázala vstát. Dodnes nechce uvěřit, že šlo o sebevraždu, jak případ uzavřela policie. „Možná nešťastná náhoda, ale sama by neskočila,“ nevěří verzi vyšetřovatelů ani její matka Lenka. Aby si Martina vzpomněla, podstoupila
hypnózu.

„Na kritický moment jsem si ale nevzpomněla. Lékař říkal, že je to tím, že jsem byla dlouho v umělém spánku a brala silné léky,“ popsala včera optimisticky půvabná brunetka, která touží po životě bez bolestí. „Chci žít a užívat si života. Pamatuji si až nemocnici, bolest, ale to prý je běžné,“ říká Martina. Je ráda, že chodí a berle používá čím dál tím méně. „Někdy mě noha bolí a musím si je vzít. Přála bych si, abych je nemusela používat vůbec,“ doufá Martina. Udělala si řidičák a v září nastupuje na střední školu, aby dokončila studium, které musela přerušit.

Vyskočila, nebo jí někdo pomohl?

Martina 4. července 2011 přijala pozvání od bývalého přítele, protože chtěl dořešit rozchod. Do bytu pozval i další dívku. Všichni se pohádali. A Martina měla mlčky vyskočit z balkónu.

kocour03 ( 14. července 2014 10:22 )

Hlavně že se uzdravila. Taky mohla skončit na vozíku a to je život na houby.

dobrotka ( 14. července 2014 06:44 )

Nevim, samozrejme dukazy nema, ale z celeho tohoto pribehu mam silny dojem, ze ji nekdo, z toho balkonu, pomohl. Ovsem pokud nejsou dukazy, tak se to tezko dokaze. Expritel a ta druha divka by meli jit na detektor lzi.

Zobrazit celou diskusi