Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Úchyl útočil na ženy v miniskuních! Policie už ho má

Ondřej Grňa (21) napadá dívky v minisukních. Neznáte ho?
Ondřej Grňa (21) napadá dívky v minisukních. Neznáte ho?  (Autor: Policie ČR)
Autor: tp - 
14. července 2014
09:23

AKTUALIZOVÁNO - Napadal ženy v minisukních. Všechny tři dívky se naštěstí jeho útokům ubránily. Kždý incident byl ale agresivnější a brutálnější. Policie ho i díky pátrání v mediích dopadla.

Mladý násilník Ondřej Grňa (21) napadal v Praze ženy v minisukních. Vždy se jim snažil sahat do intimních oblastí a od prvního případu se útoky nejen stupňují na intenzitě, ale i agresi. První útok byl pro dívku pouze nepříjemný a bolestivý, jelikož jí sáhl pod sukni na krátkou chvíli v metru a ihned utekl. Další útoky ale byly horší. 

Ve druhém případě si muž počkal na oběť ve vestibulu stanice metra Můstek. Tam několik minut čekal, až pojede vytipovaná dívka na eskalátoru vedoucím k ulici 28. října, a zezadu k ní přistoupil. Přikrčil se a olízl jí vnitřní stranu stehen. Jakmile se ovšem dívka zorientovala, snažila se před mladíkem utéct. Ten ji ale následoval, a o několik metrů dál se ji snažil natlačit na výlohu obchodu. Při tom se naštěstí napadená dostala  ze sevření násilníka a z místa utekla.

Třetí a nejhorší útok se odehrál u schodů vestibulu metra Muzeum do Čelakovského sadů. Tam už Ondřej Grňa bez varování natlačil náhodnou dívku na zeď, nadzvedl jí minisukni a snažil se jí sáhnout do oblasti genitálií. Dívka se ale bránila a křičela, což vyděsilo útočníka a utekl neznámo kam. Policie nyní žádá o jakékoli informace.       

zelena.karkulka ( 14. července 2014 22:34 )

Zavřít už za ten xicht,kouká mu to z očí,zbytečný tvor

czrus ( 14. července 2014 21:41 )

Russija identifikuje viníky ostřelování Doněcka pomocí družic http://czech.ruvr.ru/news/2014_07_14/RF-identifikuje-viniky-ostrelovani-Donecka-pomoci-dr uzic-9495/

kartona ( 14. července 2014 13:05 )

To není úchyl, ale násilník. Úchyl by to byl, kdyby šel po chlapech, anebo dětech

abcd.adcb ( 14. července 2014 12:06 )

Však ty se přihlásíš sám, debile!

abcd.adcb ( 14. července 2014 12:05 )

deviante

Zobrazit celou diskusi