Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Neporazitelný Chuck Norris se objevil v Česku: Jako policista!

Autor: Jiří Čada - 
11. července 2014
06:30

Třebíčská policie má konečně pořádnou posilu! Její uniformu si v Březníku na Třebíčsku oblékl legendární Chuck Norris.

„Vede nám tu přes obec do konce října objížďka. Žádali jsme Třebíč, aby po tu dobu byla rychlost vozidel omezena pouze na třicítku. Marně!“ stěžoval si Blesku Libor Klimeš, kolem jehož domu bez ustání burácejí projíždějící kamiony.

Když třicetikilometrovou rychlost třebíčští úředníci zamítli, Libor přišel s nápadem, kdo obci dokáže pomoci. „Koho se bojí celý svět? No přeci Chucka Norrise,“ usmíval se Libor. Zašel za kamarádem do reklamní agentury a nový strážce pořádku byl na světě.

Plastovou figurínu muže zákona Norrise v životní velikosti umístil k okraji silnice. „Co myslíte, že se stalo? Do rána Chuck zmizel, někdo ho ukradl,“ popisoval Libor Klimeš. Ten záhy po internetu zjistil, že figurína nevšedního policisty se objevila v jednom z brněnských barů, kde se s ní hosté fotili a dojel si pro ni.

„Nemyslím, že by ho někdo ukradl,“ tvrdí starosta Březníku Ladislav Malach. „Chuck je přeci neporazitelný a tudíž i neukradnutelný. Myslím, že do Brna musel dojít sám,“ žertoval starosta, který přiznal, že je rád, když nyní Chuck opět hlídá dopravu v obci.

jarypadlo ( 11. července 2014 12:02 )

Chuck rozpláče i cibuli,ale agentura zapláče taky.Za jeho vystavení+PR spíš něco zaplatí sama.

erikcom ( 11. července 2014 10:26 )

myslím že rozpočet na 5 let v Březníku bude málo až se jeho zastupujici agentura bude domáhat autorských práv

Zobrazit celou diskusi