Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vůdce teroristů Bagdádí vyhrožuje Západu, ale sám nosí předražené hodinky Jamese Bonda!

Autor: shp - 
7. července 2014
17:43

Káže vodu, pije víno? Tak nějak působí vystoupení vůdce teroristické organizace Islámský stát Abú Bakr Bagdádího. Při svém hrdelním vystoupení vyzval muslimy ke svaté válce se Západem, hanil vše, co používají nevěřící, ale sám měl přitom na ruce luxusní hodinky za více než sto tisíc korun. Takové, jaké ve filmech nosí James Bond.

„Není nic lepšího v tomto požehnaném měsíci nebo v kterémkoli jiném, než džihád ve stopách božích, tak se chopte této šance a bojujte svatou válku za Alláhovu víru,“ řekl Bagdádí zplna hrdla. Divoce přitom mával rukama

Samozvaný nástupce proroka Mohameda také vyzval všechny muslimy, aby emigrovali do jím vedeného Islámského státu, kde zavrhnou vše ze Západu.

Pozorným očím však neuniklo, že na Bagdádího zápěstí se blýskají výrazné luxusní hodinky. Podle odborníků jde o výrobek značky Rolex, Sekonda, nebo dokonce Omega Seamaster. Takové hodinky stojí až 140 tisíc korun.

Luxusní hodinky této značky přitom nosili i Pierce Brosnan a Daniel Craig v roli neohroženého agenta 007 Jamese Bonda. Můžeme je vidět ve všech sedmi posledních bondovkách.

rucnikvolamydlo ( 8. července 2014 16:43 )

Proč do toho taháte Jamese Bonda? Stačilo napsát že má stejné hodinky, jako odborář Dufek

zaviracispendlik ( 8. července 2014 14:46 )

stejně to je imitace z Turecka

japos22 ( 7. července 2014 23:21 )

haha - až vám uřízne kebuli

Zobrazit celou diskusi