Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zabijáci ze Švábova gangu: Dělali vlastní akce za jeho zády?

Autor: ljš - 
7. července 2014
08:07

Únosy bohatých lidí, vydírání a v mnoha případech nakonec vražda. To jsou praktiky gangu Michaela Švába, který má na svědomí smrt nejméně dvou podnikatelů. Podle nejnovějších informací však dva členové gangu páchali únosy také na vlastní pěst.

Podle zjištění deníku Právo to byli bratři Libor a Petr Skopalíkové, kdo se zřejmě rozhodl kopírovat Švábovy praktiky. Jen pár měsíců před tím, než gang unesl a zavraždil podnikatele Petra V., se stali oběťmi velice podobného únosu dva podnikatelé ze Zlínska.

Ti byli vylákáni na počátku loňského roku na schůzku do hotelu v Jesenici u Prahy, kde byli drženi muži, kteří se maskovali kuklami. Přesto vyjádřili přesvědčení, že mezi jejich únosci byli právě bratři Skopalíkové. Narozdíl od dvou obětí Švábova gangu měli štěstí, přežili bez úhony, když se dokázali vyplatit nemovitostmi v hodnotě několika desítek milionů.

Policie potvrdila, že jesenický případ prověřuje. „V této věci jsme zahájili v roce 2013 trestní stíhání, bližší informace ale poskytovat nebudeme,“ řekla mluvčí Štěpánka Zatloukalová.

vrahrychtar ( 7. července 2014 10:22 )

vomrdam te bejku

abcd.adcb ( 7. července 2014 09:44 )

Drž hubu, ňoumo!

vrahrychtar ( 7. července 2014 09:38 )

D.E.J.D.A.R jedeeee

Zobrazit celou diskusi