Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Janoušek mě chtěl uplatit, tvrdí svědek nehody! Policie věc odložila

Autor: šim - 
6. července 2014
22:31

Klíčový svědek nehody podnikatele Romana Janouška v září u soudu tvrdil, že ho lobbista chtěl uplatit. „Řekli mi, že zbohatnu,“ pronesl Josef Klačo. Policie případ údajného korupčního jednání odložila. Nic se neprokázalo.

Svědek u soudu v září popsal, jak se nehoda udála. Janoušek podle něj na Vietnamku dvakrát najel a potřetí ji "agresivně" nabral. Žena prý udělala kotrmelec přes kapotu a dopadla na zem. Svědek jel za Janouškem, který ze svého vozu vystoupil na Pankráci. Telefonoval prý a vrávoral, pak si šel sednout na lavičku. Za chvíli přijela policie.

Po nějakém čase od nehody, která se stala v březnu 2012, údajně svědka kontaktoval prostředník, který mu nabídl úplatek. "Řekl mi, že zbohatnu," upřesnil. U soudu řekl, že pak dostal strach a sám napsali e-mail Janouškovu obhájci Vítu Širokému. "Kontaktoval mě, myslím, že chtěl své svědectví zpeněžit," myslí si naopak Široký.

Ve věci údajného nabízení úplatku za to, že by případně třeba nesvědčil, bylo zahájeno trestní řízení, které však nyní skončilo s tím, že byla věc odložena, informuje server Aktuálně.cz.  Policie totiž nezjistila, že by k nějaké nabídce úplatku mělo dojít.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kapturek ( 6. července 2014 23:45 )

svedka se mu podplatit nepodarilo ale jak je videt ta u policie a soudcovske mafie s tim problem nemel vsechny soudce bych poslal do vezeni a zabavil jim veskery majetek

lug70 ( 6. července 2014 23:35 )

Všimněte si jak všichni bohatí grázlové až zuřivě trvají na tom aby se jejich kauzy soudily v Praze. Moc dobře vědí, že Pražské soudy dodnes plně ovládá ODS a mohou se díky tomu spolehnout, že vše bude zameteno.

hejhej ( 6. července 2014 22:51 )

Alkoholické prase Janoušek už měl dávno sedět v kriminále, řídil evidentně ožralý,navíc podvádí s podplácením. Ochranu nad ním drží soudcovská , odporná mafie.

Zobrazit celou diskusi