Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bolí mě hlava, volal po bouračce zmatený Tomáš (27): Policisté ho ještě nenašli!

Autor: shp, ČTK - 
6. července 2014
19:57

Chudák Tomáš Václavík (27)! Při autonehodě utrpěl zranění, pravděpodobně otřes mozku, zmatený odešel neznámo kam a policistům ani záchranářům se ho dosud nepodařilo najít. Havárie se odehrála v Práchni na Českolipsku.

„Není vyloučeno, že po nehodě může být mladý muž ohrožen na zdraví. Přivítáme proto informace od občanů, ale rovněž žádáme i samotného pohřešovaného, aby kontaktoval policisty na lince bezplatného tísňového volání 158,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Nehoda se stala na silnici 13 dnes v 0:50 ve směru od Práchně na Nový Bor. „Sedmadvacetiletý řidič Škody Fabie při projíždění pravotočivé zatáčky nezvládl řízení a havaroval do silničního příkopu, kde se auto převrátilo na levý bok,“ uvedla Suchánková. Řidič utrpěl lehčí zranění, následná orientační kontrola ukázala, že řídil pod vlivem drogy, zřejmě amfetaminu. Další testy řidič odmítl.

Podle informací od operačního důstojníka hasičů v autě cestovalo pět lidí, kteří jeli ze zábavy. Policie po příjezdu ale v autě našla jen řidiče. „V průběhu dokumentace nehody volal na linku 112 mladý muž, který uvedl, že byl účastníkem této nehody coby spolujezdec. Je dezorientován, neví, kde se nachází a bolí ho hlava,“ řekla Suchánková.

fotrpjotr ( 7. července 2014 05:06 )

Bolí ho hlava po fetu,tak si odskočil aby vystřízlivěl.Nakonec u nás je to jedno,jezdí tu běžně řidiče se zákazem řízení a opilí řidiči,kteří málem zabijí člověka a policie má strach mu zakázat řídit.

kodlofon ( 7. července 2014 00:21 )

Od kdy jsou chudaci lidi co jezdi na perniku v aute?Od ty doby asi co prejelo tu policistku to hovado sfetovane.

Zobrazit celou diskusi