Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Učitel znásilňoval a zabíjel malé holčičky: Konečně je za mřížemi!

Mexický sériový vrah byl dopaden policií. Zabíjel malé holčičky a před tím je znásilňoval. Přiznal se a nyní policie pátrá po tělech. - Ilustrace
Mexický sériový vrah byl dopaden policií. Zabíjel malé holčičky a před tím je znásilňoval. Přiznal se a nyní policie pátrá po tělech. - Ilustrace  (Autor: ČTK, Reuters)
Autor: ČTK, tp - 
6. července 2014
12:01

Malé mexické město Tamuin prožívalo roky strachu před Filiberto Hernández (43), který znásilňoval a následně zabíjel své oběti. Na jeho seznamu byly čtyři malé holčičky a 32letá žena. Policie ho však konečně dopadla. K vraždám se nakonec pod tíhou důkazů přiznal.

Mexická policie zadržela muže, který údajně zavraždil čtyři nezletilé dívky a ženu v malém městečku v centrální části země. Kancelář státního zástupce ve městě San Luis Potosí oznámila, že Filiberto Hernández, který byl zadržen, se přiznal k pěti vraždám spáchaným v letech 2010 až 2013.

Podle úřadu se muž také přiznal k tomu, že své oběti rovněž znásilnil. Zločiny se odehrály ve městě Tamuin s 16 tisíci obyvateli, kde Hernandez působil jako učitel karate a zumby, což je tanec s latinskoamerickými prvky, který se využívá v cvičení ve fitness klubech. Policie našla těla 32leté dělnice a dvou dívek ve věku devíti a 13 let. Po dalších tělech nyní policie pátrá.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi