Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Barbara trpí alergií na vodu: Zabít ji mohou i vlastní slzy!

Autor: so, tp - 
6. července 2014
05:31

Alergie na pyl nebo kočky? To není nic oproti Barbaře Ward (43), která se nemůže podívat ani na filmy. Zvláště ty romantické. Mohly by ji zabít vlastní slzy. Je totiž alergická na všechny tekutiny.

Všichni Barbaru v městečku Hartlepool znají, když jde ven, musí s sebou mít deštník, i když je krásný slunečný den. Stačila by přeháňka, a dostala by těžký anafylaktický šok. S trochou štěstí by skončila pouze v nemocnici, ale mohla by dopadnout i hůře. Má totiž jednu z nejvzácnějších alergií. Na vodu!

Jakmile se dostane do kontaktu s jakoukoli tekutinou, její pokožka reaguje otřesným způsobem. Má otoky, svědící vyrážku, červené skvrny a puchýře. Někdy měla vyrážku jen hodiny, jindy zase celé dny!

Přitom není alergická odmala, ale nemoc se u ní vyvinula až v průběhu života. Jednoho dne se jako obvykle napila a oteklo jí hrdlo tak moc, že nemohla dýchat. Nemůže od té doby používat téměř nic, co používá obyčejný člověk. Od parfémů po pleťové mléko.

Tekutiny tak může přijímat pouze po lžičkách nebo injekcemi od lékařů. „Je to absolutní noční můra. Nemůžu ani na Facebook. Tam by mne mohly rozplakat smutné zprávy. Musím si také dávat pozor, abych neobjímala děti, když jsou zrovna zpocené. To by mne mohlo zabít,“ řekla nešťastná Barbara.

_banderas ( 7. července 2014 02:56 )

czrus, to je pro mě nová informace, je to hrůza, co se děje a práva se nedovoláš, velmoci USA i EU i OSN, mlčí, dělají, že nevidí, neslyší, lžou, pravdu překrucujou a všechny skutky ukrajinské pučistické vlády = diktatury fašismu pod vedením poradců USA schvalují, vše kyjevské je předem schváleno, nejlepší, nejspravedlnější, nejdokonalejsí, nejhumánnější, nejmoudřejší, nejideálnější.....víte proč? Protože je to organizující mozek vedení USA, který loutky dosazené junty Kyjeva řídí a zaštituje, obhajuje a chrání. Můj názor.

_banderas ( 7. července 2014 02:17 )

naidka, poradím ti, nečti ho, když se ti jeho názor nelíbí, na to máš právo, je to tvůj názor. Ale nemáš právo mluvit za ostatní. Mně czrus nevadí, vítám jeho pohled na dění na Ukrajině.

_banderas ( 7. července 2014 02:12 )

ab, má pravdu, že již delší dobu nejsou články na Blesku o Ukrajině. Nesouhlasím, že se czrus vnucuje, má právo psát jako ty, má právo přemýšlet jako ty, má právo dýchat jako ty a ty nemáš právo ho diskriminovat pro jeho názory.

_banderas ( 7. července 2014 02:06 )

czrus, už mi bylo smutno, chybí mi tvůj kontakt, nenech se otrávit provokatérama, já vítám, že jsi zde, nesžírá mě nenávist jako některé zde na diskuzi, ba naopak miluju pravdu a nenechám se ovládat předsudkama a minulostí. Vnímám přítomnost a hledám objektivnost v informacích vlastním výběrem podle srdce i rozumu.

czrus ( 6. července 2014 18:53 )

Rozloučení s obyvateli osady Luhanskaja zahynulými při leteckých útocích http://czech.ruvr.ru/2014_07_05/photo-Rozlouceni-s-obyvateli-osady-Luhanskaja-zahynulym i-pri-leteckych-utocich-7523/

Zobrazit celou diskusi