Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nezletilá a namol opilá: Policisté zajistili při akci dívku (14) pod vlivem alkoholu!

Nejmladší zadrženou opilou byla teprve čtrnáctiletá dívka.
Nejmladší zadrženou opilou byla teprve čtrnáctiletá dívka.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp, ČTK - 
5. července 2014
22:29

Je školou povinná, ale rozhodně ne nevinná. Policisté na Jablonecku při noční akci zajistili teprve čtrnáctiletou namol opilou dívku. Zadrženo bylo i 17 mladistvých.

Při rozsáhlé akci policisté zkontrolovali přes 300 lidí ve 33 restauracích, hernách, barech a diskotékách. „Nejvyšší hodnotu alkoholu v dechu policisté zaznamenali u šestnáctiletého chlapce - 1,55 promile. Nezletilá dívka měla necelé dvě hodiny po půlnoci v dechu 0,81 promile alkoholu,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Do několikahodinové akce se zapojili policisté ze všech oddělení Jablonecka, kriminalisté, pořádková jednotka, psovod se psem i strážníci z Jablonce a Tanvaldu. Podnapilé mladistvé i nezletilou dívku odvezli na policejní služebny. „Tam si je všechny po provedených úkonech, při kterých byly přítomny i pracovnice sociálně právní ochrany dětí, převzali jejich zákonní zástupci,“ dodala Sochorová.

Ti, kteří mladistvým a nezletilé dívce nalévali alkohol, se dopustili přestupku. Většina podnapilých ale uvedla, že jim nalila nějaká neznámá osoba. „Šetření bude pokračovat,“ dodala mluvčí. Akce byla vedle kontroly dodržování zákazu podávání alkoholu mladistvým zaměřena na pátrání po hledaných a pohřešovaných osobách.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pandrhola ( 6. července 2014 11:36 )

honza54, souhlas, my jsme nebylo jiní, ale dnešní demokracie se se-e do rodin, ale zloděje železa a všeho možného si nikdo nevšimne. Když jeden mladík ( tehdy 14 -letý), syn expremiéra pařil veřejně, tak ho všichni obdivovali, a přirovnávali ke svému otci, jaký je to ,,geroj". Je třeba, aby si zametl každý před svým prahem. Toto je POLICEJNÍ STÁT.

lunatic ( 6. července 2014 00:16 )

S tvrzením nezletilých,že jim nalila neznámá osoba se plně ztotožňuji ;nedovedu si totiž představit,že já,jako výčepní jí budu ukazovat své doklady .Dál je myslím nemístné zmiňovat,že ta dívka je školou povinná-vždyt´ máme prázdniny... aneb-co se v mládí naučíš

chanel5 ( 5. července 2014 23:14 )

Denní kontroly, tvrdé tresty, jinak se to v Česku nezvládne.

Zobrazit celou diskusi