Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zemanovi končí dovolená: Chtěl vyplout na člunu, ale živel mu zhatil plány!

Autor: Jiří Čada - 
5. července 2014
10:32

Ani páteční podvečer neumožnil prezidentu Miloši Zemanovi spustit svůj člun na hladinu Veselského rybníka. Počasí tak pomalu se blížícího závěru jeho dovolené na chalupě v Novém Veselí Zemanovi evidentně nepřeje!

Miloš Zeman do poslední chvíle věřil, že vítr, který se zvedal na Veselském rybníce, nebezpečné vlny s nadcházejícím večerem utiší. Nestalo se tak a musel svou plavbu na gumáku odložit.

„Tak snad zítra,“ komentoval smutně situaci, když ho místní majitel mlýna pod hrází rybníka, pan Černý, varoval, že ho vlny odnesou daleko od břehu. Pak se Zeman vypravil na krátkou procházku obcí.

„Pane prezidente, rádi vás tu vidíme,“ vítala Zemana na jedné z ulic obce místní cyklistka. Zeman jí zdvořile podal ruku a postěžoval si na příliš silný vítr, který mu znemožnil plavbu.

Na lavičce u rybníka s místním starousedlíkem rozjímal nad okolní krajinou, zatímco za jeho zády se ve svůdných bikinách mladá dívka roztržitě snažila natírat plot. O kus dál se majitelky rozkvetlých růží pan prezident optal, zda si může ke květům přivonět a pak již zmizel ve své chalupě.

 

 

Video Zeman si užívá dovolené. - Blesk - Jiří Čada
Video se připravuje ...

buban ( 5. července 2014 20:19 )

jeníku7777-já jsem si tě nepopletla s jiným pánem. Už toho konečně nechej, modelko Jane Zelenko, a vydělávej si nadále homosexuální prostitucí, případně bláboly na diskuzích plesku.

czrus ( 5. července 2014 19:48 )

buban: no tak jeníku7777, BUBAN , TY SE ME POPLET Z INYM PANEM . na Ukraine povstalci opustili Slavjansk , nemuzu vice stojat proti tanku a katjusi , mesto celi zniceno TOTALNE pod kontrolou EU a USA , ofis CIA V KIEVE .

buban ( 5. července 2014 19:36 )

Ale no tak jeníku7777, ty toho opruzu fakt nenecháš?

czrus ( 5. července 2014 19:28 )

Ruská flotila zahájila první etapu cvičení v Černém moři http://czech.ruvr.ru/news/2014_07_05/Ruska-flotila-zahajila-prvni-etapu-cviceni-v-Cernem-mori-3433/

czrus ( 5. července 2014 18:48 )

Pan Zeman zek ze Russkim opcanum dovoli vstup do CZ bez VIZA !!!! to znamena ze Russki turisty dovezu do CZ hodne penez ale HODNE !!!!! DIKI pane ZEMAN DIDI !!!

Zobrazit celou diskusi