Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž vykradl v Praze kancelář: Odnesl si 250 tisíc Kč!

Autor: tp, Policejní deník - 
4. července 2014
22:01

Snědý muž, zřejmě romského původu, v Praze vykradl kancelář. Z kasy si odnesl 250 tisíc korun, avšak ani to mu nestačilo a ještě vykradl osobní věci zaměstnanců. Policie po něm nyní pátrá a hrozí mu až 5 let vězení.

Do objektů jedné ze společností v Karlíně se vloupal mladý muž. Přes sklad společnosti se dostal do jedné z kanceláří, kde si otevřel zásuvku kancelářského stolu a z pokladny odcizil hotovost 250 000,- Kč. To mu ovšem nestačilo a z osobní tašky jednoho ze zaměstnanců ukradl ještě peněženku s hotovostí, platební kartou a všemi doklady.

Jeho pohyb však zachytila bezpečnostní kamera. V případě dopadení a odsouzení hrozí muži za trestné činy krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku trest odnětí svobody až na pět let. Bez ukradení osobních věcí by trest mohl být nižší. Policie po něm nyní pátrá.

sores ( 5. července 2014 10:20 )

Včera bylo v telce řečeno, každý 10tý čech žije na hranici velké chudoby. Navíc prý tak jak se letos krade ještě nebylo zaznamenáno! Nikdo se nemůže divit, neustále se zdražuje,takže životní úroveň se také zhoršuje,mladí vystudovaní nemohou pracovat, není kde!! Takže se snadno krade. Je k tomu důvod a bude se ještě více krást i když je to hnusný někomu něco ukrást co mu nepatří. Vzor je v politicích, kradou jak straky!

gabreta ( 5. července 2014 03:36 )

Před cigošema neuchráníš nic. Kdyby tam na dveřích byly mříže, tak veme do sběrny i ty mříže!!

bizon_pepa ( 5. července 2014 01:09 )

Kanceláře se musely zamykat vždycky. Změnilo se jen názvosloví, protože tenkrát byli cikáni.

abvydavatelstvi ( 4. července 2014 22:29 )

Kanceláře se mají zamykat... když v ní nikdo není... už je bohužel taková doba...!!!

Zobrazit celou diskusi