Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dáša (3) se fotila před klecí: Medvěd jí ukousl ruku!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
4. července 2014
11:13

Malinká Dášenka (3) z Ruska prosila svou maminku na táboře, ať ji vyfotí před klecí s medvědem. Chtěla se chlubit kamarádkám. Olga Kopylova (35) nakonec souhlasila a snímek pořídila. Za několik málo vteřin její milovaná dceruška málem přišla o život.

K tragédii došlo na dovolenkovém táboře, kde maminka Dáši pracovala jako uklízečka. Dcerku vzala s sebou, protože nemá nikoho, kdo by ji pohlídal. „Nemám peníze na mateřskou školu, takže jsem neměla na výběr,“ řekla Daily Mailu.

Součástí tábora je i park, ve kterém je jako atrakce vystavený medvěd v kleci. Faktem je, že takto to může fungovat nejspíš opravdu jen v Rusku. Maminka Dášenku varovala, aby se ke kleci nepřibližovala. Marně.

Když odešla, aby dcerce přinesla vodu, vrhnul se medvěd přes klec po dítěti a ukousl mu ruku! „Jen, co jsem otočila krk, jsem uslyšela strašný křik. Když jsem doběhla zpátky, našla jsem Dášenku ležet na zemi. Měla krvavý pahýl, její ruku měl medvěd v tlamě a žvýkal ji,“ řekla vyděšená matka.

Dceru okamžitě převezla do nemocnice, kde podstoupila operaci. Je ve stabilizovaném stavu a mimo ohrožení života. Ruku už jí ale nic niky nevrátí...

naidka ( 4. července 2014 19:08 )

len aby ťa Mel s tým kyjakom po kopcoch nenaháňal v zmysle posledného tebou menovaného filma. Kačota, ahoj , pozdravujem všetkých na vašom košiari aj tvojho starého gazdu.

kacota ( 4. července 2014 17:40 )

ahojky, som písala na Kramnom lunaticovi, že my na salaši sme takí slávni, že k nám zavítal dnes David Hajzelhóff http://www.blesk.cz/diskuse/325715/2 Naidka, my keď sa tu na salaši naštveme, tak pozveme aj Statočné srdce čo je tam u vás vo Varoch, u nás môže Gibson behať po lúkach s kyjakom kolko chce, aj celé leto A svatí sme tiež dost, aj s tým "Umučením" by tu uspel, no a ked pridá "Po čom ženy túžia, tak má vyhraté papa

naidka ( 4. července 2014 16:38 )

jasná páka. S tou vašou salašou, baranmi, ovcami, psom Dunčom a teraz medveďom vieš skvelo pobaviť.

kdoasi ( 4. července 2014 13:12 )

Medvěd nepatří do klece,ale do přírody nebo max.do ZOO,kde má alespoň částečně dobré podmínky k životu. 

aronak ( 4. července 2014 12:36 )

Nechce se mi věřit, že by na táboře měli jako atrakci pro děti medvěda v kleci. I když je to v Rusku - zemi neomezených možností, jak nám bylo za mlada vtloukáno do hlavy. A že by máma nechala samotné 3leté dítě u této klece, to už by opravdu musela být ta ženská nenormální.

Zobrazit celou diskusi