Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ponižující soutěž: Dívka měla orální sex s 23 muži kvůli lahvi vína za 75 Kč!

Dívka měla orální sex s 23 muži, aby získala levnou lahev vína.
Dívka měla orální sex s 23 muži, aby získala levnou lahev vína.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace/reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
4. července 2014
22:59

Naprostá nechutnost, kterou již začala vyšetřovat i policie! Na internetu se objevilo video, na kterém pravděpodobně britská dívka orálně uspokojuje 23 mužů, aby vyhrála v opilecké soutěži lahev španělského vína v hodnotě 75 korun. Záběry byly pořízeny v Magalufu na Mallorce.

Video ukazuje mladou blonďatou dívku oblečenou v bílém topu a vyzývavých růžových kraťáscích, jak pobíhá na tanečním parketu v místním klubu a rychle orálně uspokojuje muže, jejichž počet se vyšplhá během chvíle na neuvěřitelných 23. A to vše kvůli lahvi vína za ani ne sto korun.

Starosta Magalufu již požádal policii o vyšetření celé události. Chce zjistit, zda v klubu nedošlo k porušení zákona. Mallorka je sice proslavená levnými bary a kluby, kde alkohol teče proudem, video však Magalufu rozhodně dobré jméno nedělá.

Na divoké párty byl přítomný i Jay Gardner, hvězdička z reality show Geordie Shore. „Ano, byl jsem tam. Ta dívka se mě zeptala, jestli nechci být další číslo,“ prohlásil hezoun, který jí ukázal zdvižený prostředníček. „Bylo to extrémní, nic takového ve Velké Británii neuvidíte,“ dodal.

djaba ( 5. července 2014 13:26 )

 Zejména návštěvnice takových podniků musí očekávat pánskou zábavu a počítat se vším .Kdo by tam očekával třeba kurz šití , musí jít jinam.

Zobrazit celou diskusi