Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Toto jsou muži podezřelí z únosu Maddie: Před výslechem se smáli!

Autor: ljš, lm - 
1. července 2014
22:05

Sedm let neúnavného pátrání a zdrcující nejistoty. Utrpení rodičů unesené Maddie McCann by již brzy mohlo skončit, pokud policisté objasní únos dívenky při výsleších čtyř vytipovaných podezřelých. Ti si ale z ostřílených detektivů nic nedělají a před výslechem se očividně dobře bavili.

Tři Portugalci a jeden Rus, to jsou osoby, které detektivové britského Scotland Yardu podezřívají z únosu malé Maddie McCann. Všichni čtyři budou v následujících dnech spolu s dalšími svědky za přítomnosti portugalské policie i elitních detektivů ze Scotland Yardu podrobeni výslechu.

Podezřelý Rus Sergej Malinka podle dostupných informací žil v Praia da Luz už právě v době, kdy odtud holčička zmizela a portugalští policisté ho dokonce v první vyšetřovací fázi v roce 2007 podrobili domovní prohlídce a výslechu, ale za podezřelého v té době označen nebyl.

Podezřelí se podle deníku Daily Mail prý výslechu účastní z vlastní vůle. Spolu s nimi budou na policejní služebně ve Faru znovu vypovídat také očití svědci, převážně zaměstnanci hotelového rezortu Ocean Club.

Nejhledanější dítě světa, malá Maddie McCann, zmizela 3. května 2007 z hotelového pokoje v portugalském Praia da Luz, když byli její rodiče na večeři. Ti celých sedm let neúnavně usilují o vyšetření celého případu a neztrácejí naději, že bude jejich dcera nalezena živá. Přesto se netají tím, že i tragická zpráva o smrti děvčátka by pro ně byla lepší, než současná nejistota.

brano34 ( 21. května 2020 20:40 )

Kate a Garry McCann naplánovali vraždu
a fingovaný únos Madeleine brzy po narození dvojčat.
V Portugalsku se očekává nový proces s oběma obžalovanými

Zobrazit celou diskusi