Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Diplomat zavraždil tchýni: Majetek monacké kněžny dosahoval 550 miliard!

Autor: Marian Balog - 
29. června 2014
06:32

Francouzská policie zatkla polského honorárního konzula Wojciecha Janowskeho (64) pro podezření z vraždy monacké kněžny Helene Pastor (†77)!

Helene Pastor byla se svým řidičem Mohamedem Darwishem (†64) doslova popravena, když dva muži prošpikovali její vůz střelbou z brokovnice. Brutální vražda se stala 6. května ve francouzském městě Nice.

Policie díky DNA stopám a záznamům z kamer vypátrala nájemné zabijáky – jednalo se o dva muže ve věku 21 a 34 původem z Komorských ostrovů. Ti jako objednavatele označili právě polského diplomata a podnikatele Wojciecha Janowskeho. Za vraždu dostali v přepočtu skoro 7 milionů korun!

Jankowski, který vystudoval věhlasnou University of Cambridge, svou účast na vraždě již přiznal. Zavražděná kněžna byla totiž jeho tchyně a Jankowski doufal, že po její smrti zdědí pohádkový majetek ve výši 550 miliard korun!

Sylvia Pastor (52), manželka Jankowskeho, byla zatím propuštěna, ale policie v souvislosti s vraždou zatkla dalších 23 lidí. Polsko diplomata okamžitě propustilo ze svých služeb »kvůli ztrátě důvěry a dobré pověsti«.

lokii ( 30. června 2014 01:26 )

Vsichni, kteri jsme okupaci v roce 1968 zazili, jsme z toho byli hodne smutni, ale neuvedomuji si, ze by na nas vychovne pusobili prislusnici armad, ktere byly na uzemi tehdejsiho Ceskoslovenska. Za dalsich 20 let jsem potkala 2x v obchode v Praze rusky mluvici zeny (pravdepodobne manzelky velitelu) a jinak jsme o tech jednotkach "nevedeli". Krome toho jsem se zucastnila mnoha zasedani, kam prijizdeli odbornici z byvale SSSR a zadni primitivove, kteri "skocili z feudalism do socialismu" tam neprijizdeli. Skocit z jedne ery do jine nedela z nikoho primitiva a nekultivovani nebo hulvati rozhodne ti, ktere jsem poznala, nebyli. Naopak, byli to velice pratelsti lide, velice pohostinni a slusni lide, kteri nikdy nezapomneli podekovat za praci, ktera pro ne byla udelana.

zelena.karkulka ( 29. června 2014 23:27 )

Totální dement

venxa ( 29. června 2014 20:51 )

Ty blbe, to by bylo stejne jako hazet perly svinim. Negri v Africe uz dostali dost penez a zradla, ale misto toho aby aby farmarili a vypestovali si svoje zradlo tak se radsi mlati mezi sebou. Posilat jim zradlo penize je blbost,vyhandlujou to za zbrane. Nejlepi je nechat je byt at se vymlateji sami mezi sebou ty "bleeding hearth" jelimanku.

jana999 ( 29. června 2014 16:40 )

no hlavně trubko nesmíš zapomenout, že nebýt debilního Hitlera s jeho debilním národem, nebyli by u nás ani ti rusáci a mimochodem, nevím jak tě mohli zkazit, vždyt byli zavření v kasárnách a normální obyvatelstvo s nimi nemělo žádný kontakt. Tak že nesváděj svoji bezcharakternost na druhý, češi byli hajzlíci už za toho Hitlera, když nám zavřelo gestapo dědu, tak mí babičce jeden gestapák řekl, paní my bychom ho nezavřeli ale někdo ho od vás udal

ikolop ( 29. června 2014 14:08 )

Celosvětově platí : vrahy na samotku ! Miliardáře do basy, zkonfiskovat jim majetek a rozdat hladovějícím zoufalým dětem v Africe aj.: http://www.skutecnydarek.cz/, http://www.kolaproafriku.cz/partneri/.

Zobrazit celou diskusi