Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svobodu bradavkám! Tyhle bikiny se vysmívají cenzuře

Autor: haj - 
28. června 2014
17:00

Zdá se vám divné, když je na pláži někdo nahoře bez? Americké feministky chtějí dosáhnout toho, aby to bylo zcela normální. I proto vymyslely bikiny, jejichž horní díl má na sobě zobrazené bradavky.

Tělově zbarvený vršek od plavek s růžovými bradavkami uprostřed. Tak právě tyto odvážné bikiny se začaly prodávat v Americe. Jmenují se TaTa Top a navrhly je dvě feministky z Chicaga, Robyn Graves a Michelle Lytle. Dámy, pokud máte chuť ukázat na pláži ňadra, ale stydíte se, tyto plavky jsou pro vás to pravé.

Robin a Michelle se rozhodly bikiny vytvořit hlavně proto, aby již nebyly bradavky považovány za něco vyloženě sexuálního. "Vzrušení při pohledu na prsa je způsobeno tím, že jste tlačeni k tomu si myslet, že jsou něco zvláštního, něco, co má být chráněno a schováváno," píše se na webu TaTa Topu. Plavky byly inspirovány hnutím Free The Nipple (v překladu Osvoboďte bradavku), které proslavila dcera Bruce Willise Scout.

Plavky jsou k dostání ve více odstínech, světlých i tmavých, jeden kus stojí 28 dolarů a z každého nákupu jde 5 dolarů na nadaci, která se zabývá výzkumem rakoviny prsu. Právě ženám, které v minulosti s touto nemocí bojovaly, se horní díl plavek také může hodit.

salto ( 3. července 2014 11:34 )

venxa ( 29. června 2014 15:49 )

Blby kravy chteji chodit s kozama venku ze pry zensky cecky nejsou nic sexualniho, ale kdyz jim nekdo na kozu sahne tak hned rvou "sexualni utok"

kartona ( 29. června 2014 11:22 )

Nechápu, proč jsou u žen bradavky tabu, když je má každý, i muži

cityjail ( 28. června 2014 19:40 )

Tyhle bikiny se vysmívají cenzuře?? To já se vysmívám těm feministkám co je vymyslely.Víte kdy se žena stává feministkou? Když zjistí,že by vo ni nikdo neopřel ani kolo!!!Je jen otázkou času,kdy v tak pošahaný zemi jako je USA budou feministky moct žalovat muže,kteří se s nima odmítnou vyspat!! God bless America!

sakajeva ( 28. června 2014 18:31 )

Vždyť tady u nás, když některá nemá podprsenku, už si toho ani nikdo nevšímá. Američani jsou asi blázni. Nakonec si tam namalují i ten spodek. A doufám, že i pánové.

Zobrazit celou diskusi