Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kriminálník se stal svůdníkem na sociální síti: Desítky tisíc žen ho milují!

Jeremy Meeks je sice zločinec, ale má fanynek jako rocková hvězda.
Jeremy Meeks je sice zločinec, ale má fanynek jako rocková hvězda.  (Autor: Facebook)
Autor: mb - 
20. června 2014
21:09

Policie v Kalifornii zveřejnila foto zatčeného člena gangu a spustila tím na sociálních sítích doslova tsunami pozitivních komentářů. Ženy kvůli modrookému banditovi propadly šílenství!

„Není nezákonné být natolik sexy? Mami – já ho miluji. Chci s ním být zatčena. Neposílejte ho do vězení, pošlete ho ke mně.“ psaly mladé i zralé ženy jako smyslů zbavené. Fotku zločince okomentovalo přes 10 tisíc lidí a dalších 53 tisíc ji dalo kladné hodnocení! A lajky stále přibývají.

Není divu, Jeremy Meeks (30) je vskutku krasavec! Vystouplé lícní kosti, pevná brada, mírně vyšpulené rty a hlavně – uhrančivé chladné modré oči! Muž tak během chvilky pobláznil zástupy žen.

Jenže Jeremy není žádný svatoušek, na policejní stanici je častým hostem. Údajně je členem násilnického gangu a tetování slzy pod okem ve zločinecké symbolice znamená, že už zabíjel! Policie ho tentokrát zabásla za „nelegální držení zbraně“ a byla mu stanovena kauce v přepočtu 18 milionů korun!

Deborah Mitchell, jedna z tisíce obdivovatelek, chce za Jeremyho dokonce kauci zaplatit! Kromě armády fanynek a svých 15ti minut slávy se ale může Jeremy po svém propuštění nejspíš těšit i na nabídky z modelingu. Vizáž na to rozhodně má!

pavucinka ( 22. září 2014 15:22 )

Taky tomu nerozumím., Má pysky jako černoch,a asi bude nějak míšený.

jahodove_ticho ( 21. června 2014 15:49 )

Ty máš v těch pohlavích takový zmatek, že neporodíš ani jednu kloudnou smysluplnou větu????

abyss ( 21. června 2014 12:34 )

Nech si své trapné ubohé fantazie pro sebe ty hloupé čuně.

abyss ( 21. června 2014 12:33 )

Skutečně tolik žen přitahuje stupidní násilník? To musí jít jenom o stvoření na jeho podúrovni kterým se snad ani nedá říkat ženy

vrahrychtar ( 21. června 2014 03:25 )

vsechny tri tady kydate sracky a zatim si pri pohledu na pana pod perinou drbete frajtry

Zobrazit celou diskusi