Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prase s krizí identity: Mám štěkat, nebo chrochtat?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ehr - 
19. června 2014
17:03

Prase, nebo pes? Na pohled není problém od sebe dvě různá zvířátka rozeznat. Jenže tohle není žádný obyčejný čuník z chlívku. Trpí totiž krizí identity! Není divu - celý život totiž Virginie žije se dvěma boxery, a tak jsou i pro ni psí kousky na denním pořádku.

Na první pohled se může zdát, že na obrázcích jsou tři spokojení pejsci. Omyl, mezi dvěma boxery se šikovně maskuje zakrslé prasátko. U Virginie z Colorada ale s chlívkem a korytem nepochodíte, je totiž přesvědčená, že je chlupatý strážce domu stejně jako její dva bratři.

Je jí teprve 10 měsíců, podle majitelky s přezdívkou Pigpimpin chápe ale mnohem rychleji a lépe než psi. „Když jsme do dveří dali průchod pro psy, hned jimi prošla. Ti dva několik dní štěkali, než pochopili, že se jimi dostanou ven,“ napsala na svém účtu na Redditu.

Její psí móresy ale neplatí výhradně. Když totiž čuník vyběhne na zahradu, jako mávnutím kouzelného proutku se ve Virginii zase probudí prasečí instinkty. Klidně se vyválí v hlíně - a je potom jako čuně!

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi