Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nový hit léta: Žabky podle Ládi Hrušky, vyzkoušel je Janotka z Primy!

Nový hit léta: Žabky Ládi Hrušky, stačí sešlápnout prázdnou lahev a dát chodidlo pod obal, levné a jednoduché!
Nový hit léta: Žabky Ládi Hrušky, stačí sešlápnout prázdnou lahev a dát chodidlo pod obal, levné a jednoduché!  (Autor: Facebook)
Autor: tp - 
18. června 2014
17:04

Novým hitem léta podle Ládi Hrušky měly být žabky z plastové lahve. Informace se po sociálních sítích začala šířit ohromnou rychlostí. Hruška sice s tímto nápadem nepřišel, ale je vidět, že vtipný nápad s popiskem muže, kterého zná celé Česko, dokáže způsobit virální rozruch! Reportér Primy je vyzkoušel, jak mu seděly?

Facebook, Twitter a další sociální sítě zaplavila fotka plastové lahve, která měla fungovat jako žabky. Zřejmě se tím naráží na levnou a praktickou stránku Hruškových receptů, který v Česku tak trochu rozdělil národ a hlavně kuchaře. U "jeho" nového produktu stačí k výrobě žabek pouze dva kroky. Sešlápněte prázdnou pet lahev a chodidlo poté vložte po etiketu.

"Vážení, rozmohl se nám tu jeden nešvar. Chtěl bych touto cestou dementovat informace o mém údajném novém HITU LÉTA 2014. Zatím jsem se do obuvnictví nevrhnul, ale pobavil jsem se dobře. Origoš nápad!!!" To řekl Láďa Hruška, když se dozvěděl o novém hitu, který měl světu představit. Nápad je to jistě zajímavý, tak zajímavý, že ses jej rozhodl vyzkoušet reportér Primy. A jak dopadl?

Vzal si je na sebe a byl sám překvapený! "Ale ty pantofle fakt fungují a je to i celkem pohodlný!!! A hlavně, je to i moje velikost," řekl Janotka o novém <<vynálezu>> neznámého člověka na sociální síti.je však vidět, že Láďa Hruška je pojem, na který Češi slyší, když se napíše jeho jméno.

Láďa utkvěl v hlavě Čechům hlavně jako Potravinový inspektor. Později však už jen jako člověk, který sbírá recepty od lidí a zkouší je. Tyto recepty však často rozdělují národ. On říká, že jsou levné a chutné, odborníci a část veřejnosti naopak, že jsou to věci, které se nedají jíst. Druhá polovina oponuje, že na těch receptech něco přece jen bude!

naidka ( 18. června 2014 20:03 )

Hruška to nevymyslel, jenom to na něj svedli, vzhledem k jeho improvizačním schopnostem.

naidka ( 18. června 2014 19:55 )

tak to je góól . A co ten špunt vzadu a při chůzi to nedělá kravál?

sipkovaruza ( 18. června 2014 18:41 )

honza54 : Tak co jak sedí?))) doporučuji ty od černé limonády

sipkovaruza ( 18. června 2014 18:39 )

No spis ty zabky

jana999 ( 18. června 2014 18:31 )

ty recepty nebo ty žabky?

Zobrazit celou diskusi