Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hledače (†33) pokladů zavraždili a tělo v lese u Prahy zapálili!

Zavražděný muž byl střední, 174 cm vysoké postavy a měl kulatý obličej, modré oči a krátké plavé vlasy.
Zavražděný muž byl střední, 174 cm vysoké postavy a měl kulatý obličej, modré oči a krátké plavé vlasy.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
17. června 2014
14:41

Vydal se do lesa hledat pomocí detektoru poklady a už se domů nevrátil. Jeho ohořelé tělo bylo nalezeno až o tři dny později v Klánovicích. Soudní znalci následně zjistili, že byl zavražděn.

Tělo nalezl náhodný kolemjdoucí v sobotu dopoledne. Ohněm bylo natolik zohavené, že na místě nebylo možné určit, co bylo příčinou smrti. "Tu zjistili až následně lékaři Ústavu soudního lékařství, kteří jednoznačně konstatovali, že ke smrti muže došlo násilným způsobem," uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Kriminalistům se podařilo zjistit, že třiatřicetiletý muž odešel 11. června mezi devátou a desátou hodinou dopoledne z domova v pražských Stodůlkách, odkud odjel do lesa v Klánovicích. Tam chtěl pomocí „minohledačky“ hledat poklady. Manželce při odchodu řekl, že se domů vrátí kolem patnácté hodiny. To se ale nestalo, jeho zmizení tak oznámila o dva dny později policii.

Policisté nyní prosí veřejnost o pomoc s vyšetřováním a zveřejnili proto i mužovu fotografii. "Žádáme každého, kdo by třiatřicetiletého muže potkal 11. června mezi devátou až jedenáctou hodinou v pražských Stodůlkách, nebo následně v Klánovicích, aby o této skutečnosti informoval kriminalisty 1. oddělení krajského ředitelství. Stejně tak ale prosíme každého, kdo by v průběhu zmiňovaného 11. června zaznamenal v Klánovickém lese cokoliv mimořádného, nebo alespoň nestandardního, aby nám informace o takových skutečnostech poskytl," uvedl Hulan a zároveň vyloučil, že by případ mohl mít cokoli společného s taxivrahem nebo jinými vraždami.

 

jana999 ( 18. června 2014 09:33 )

ale houby nebezpečné, pán je z východu, takže se sem dostal kdo ví jak, asi přes mafii a taky tak zkončil

tigrusenko ( 17. června 2014 18:16 )

Tak choď na louku.

tigrusenko ( 17. června 2014 15:22 )

Podpapíráka.

jonn ( 17. června 2014 15:14 )

No asi něco našel...

lysohlavek02 ( 17. června 2014 15:02 )

. ✫ ✫ ✫. `⋎´✫¸.•°*˜”˜”*°•✫ . .✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ ☻/ღ˚ •。* ♥♥ ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。 /▌*˛ ˚ dnes má svátek ADOLF!!všem Dolfíkům všechno nejlepší!!! ˚ ✰* ★ / \ ˚. ★ *˛ ˚♥♥* ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ ♥♥ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚ ♥♥

Zobrazit celou diskusi