Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Věznil dceru v bytě v Německu a nutil ji k sexu: Dostal 6,5 roku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ljš - 
17. června 2014
08:32

Utekl před spravedlností do Německa, a když mu tam mladá Češka přijela říct, že je jeho dcera, uvěznil ji v bytě a několikrát znásilnil. Soud mu za to vyměřil šest a půl roku ve vězení.

„Obžalovaný v roce 2011 v době od 19. února do 10. března zadržoval poškozenou v bytě ve Spolkové republice Německo. Pod hrozbou násilí, a to rozkopáním držky a usmrcením uříznutím hlavy, jí bránil od něho odejít a odcestovat zpět do Česka,“ píše se podle serveru Novinky.cz ve spise vedeném proti úvěrovému podvodníkovi Vojtěchu Turkovi.

Dceru prý k sexu nutil také tím, že týral jejího synka. Sprchoval ho ledovou vodou a vyhazoval do vzduchu za hlavičku.

Když ho odmítala, zabavil jí doklady a požadoval po ní také peníze. Ženě se podařilo utéct až po několika týdnech, kdy ji vysvobodili její přátelé. Prodělala těžké trauma a v soudní síni proto vypovídala přes mikrofon z jiné místnosti.

Soud uložil Turkovi za organizování úvěrového podvodu, trestný čin zavlečení a přečin soulože mezi příbuznými 6,5 roku vězení. Dceři musí také vyplatit odškodné 120 tisíc korun a 100 tisíc jako náhradu za nemajetkovou újmu. Proti rozsudku se na místě odvolal.

valdom_hayzle ( 17. června 2014 12:17 )

Aranko, to nebyl Turek Turek, ale cigoš Vojta Turek a její matka byla cigoška Turková, která mladou šlápotu poslala do Německa, aby z Vojty vydojila nějaké prachy. A když měl dát on jí, musela dát i ona jemu, a dokonce hned 5x

renataren ( 17. června 2014 12:00 )

Ještě se odvolal, cítí se býti evidentně nevinen... To neví, že když se u takových případů někdo odvolá, tak dostane ještě více ?? Problémem je, že u cikánů je incest normální, asi to viděl doma. Proto se necítí býti vinen.

aranka.erbova ( 17. června 2014 09:39 )

Co to bylo za naivní trubku,která se jede představit nějakýmu Turkovi????A ta její matka to byla totální špína,že se sním kdysi spustila,fujtajksl

cicavec ( 17. června 2014 09:00 )

Takové lidi je okamžitě střílet a ne ještě vyhazovat peníze za soudy.

Zobrazit celou diskusi