Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Léčbu znetvořené Viktorky (3) zaplatí KFC: Z restaurace ji vyhnali kvůli vzhledu!

Autor: ČTK - 
16. června 2014
22:12

Tříletou holčičku, kterou pokousali pitbulové, vyhodili z restaurace. Svým vzezřením totiž prý děsila hosty! KFC se ale k incidentu postavilo čelem - oznámilo, že holčičce jako kompenzaci zaplatí léčbu.

Americký řetězec restaurací s rychlým občerstvením KFC věnuje 30 000 dolarů (přes 600 000 Kč) na léčbu tříleté dívky, která prý byla vykázána z pobočky KFC v americkém Jacksonu kvůli zohyzděnému obličeji. Ten vadil obsluze.

Victorii Wilcherovou ze státu Mississippi pokousali pitbulové. Její rodina minulý týden na Facebooku napsala, že při návštěvě KFC v Jacksonu pracovníci dívku žádali, aby odešla, protože její zjev děsí ostatní návštěvníky.

Mluvčí KFC Rick Maynard uvedl, že incident je stále předmětem vyšetřování. Bez ohledu na jeho výsledek ale firma prý pomůže rodině dívky s úhradou vysokých nákladů na léčení.

„Bez ohledu na výsledek vyšetřování jsme se rodině Victorie omluvili a přislíbili jsme jim pomoc,“ uvedl Maynard. „Celá rodina KFC stojí za Victorií,“ dodal mluvčí. Rodina dívenky tvrzení o nevlídném chování pracovníků KFC umístila na facebookové stránce, která dokumentuje zotavování Victorie.

Tři pitbulové jejího dědečka ji pokousali v dubnu. Dívenka přišla o pravé oko, utrpěla zlomeninu čelisti, nosu a lícních kostí a četné šrámy na tváři.

podlesni ( 17. června 2014 12:27 )

To těžko, kdo by schválně nechal pokousat vnouče? Ale pak bylo nutno sehnat peníze, aby děvče nevyrůstalo za posměchu ostatních, víme jak dovedou být děti kruté

renataren ( 17. června 2014 11:48 )

A vy jste slušný inteligentní člověk dozajista (až vám naskočily xxx v komentáři), buďte rád a raději sem nechoďte, abyste neklesnul...

renataren ( 17. června 2014 11:46 )

No... To že to rozvířili v mezinárodním měřítku také něco značí. Skutečně to vypadá, že hráli o peníze od KFC... pokud to udělali v KFC, proč si poté tímto způsobem neříci o peníze... Ale žeby nechali holčičku schválně kvůli penězům pokousat dědečkovými psy... To by byla perverznost na entou...

renataren ( 17. června 2014 11:40 )

Moc sledujete konspirační dokumenty. Nezapomeňte, že konspirační teorie jsou také dobrým zdrojem peněz... Neříkám, že něco není pravda, ale většinou se jedná o přehánění a oblbování důvěřivých lidí. Zkuste si zjistit kolik takoví různí tvůrci konspiračních teorií na tom vydělávají... Nejsou to malé peníze.

renataren ( 17. června 2014 11:37 )

přesně tak !

Zobrazit celou diskusi