Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vdova po první oběti taxivraha: Je těhotná, čeká čtvrté dítě. Bojí se a skrývá!

Autor: Jana Ulrichová - 
16. června 2014
05:00

V těžké situaci je Anastázie Sedláčková (24), vdova po pražském taxikáři, který byl první obětí sériového taxivraha. Je bez domova, soudí se o jednoho ze synů a navíc každým dnem porodí své čtvrté dítě, pohrobka.

Anastázie Sedláčková musela po smrti manžela opustit kvůli finančním problémům byt v Praze a později i azylový dům. Zdržovala se pak v Novém Sedle na Žatecku u své matky a jejího přítele. V péči má dva syny, Ládíka (1) a z předchozího vztahu Daniela (3), o kterého usiluje jeho otec.

O třetího, nejstaršího, syna Vítězslava se stará její sestřenice Anna P. Tu Blesk zastihl u lounského soudu, kde minulý týden probíhalo další kolo jednání o svěření dětí do péče. Anastázie tam ale nedorazila. Vzkázala pouze, že žije opět v Praze a peněz na zajištění dětí má prý dostatek. „K soudu nechodí opakovaně,“ řekla Anna P. Víc o své příbuzné mluvit nechtěla.

Matka Anastázie, kterou Blesk zastihl v Novém Sedle i s malým Danečkem, tvrdila, že její dcera k soudu nepřišla, protože prý dostala informaci, že se jednání nekoná. Potvrdila, že je dcera zpět v Praze, kde zařizuje rozptyl popela zavražděného manžela. Prý se teď velmi bojí, vyhýbá se proto lidem i médiím. „Pořád ji někdo nahání, nemá klid. Máme o ni strach, obáváme se, aby se něco zlého nestalo i jí,“ řekla.

Bojují o syny

Anastázie nepřišla už ke třetímu soudnímu stání. S bývalým partnerem, otcem Vítka a Danečka, bojuje nejen o syna, ale i o alimenty. Její matka Blesku řekla, že otec na chlapce neplatil a zajímat se o něj začal až teď. Podle druhé strany ale naopak nechce Anastazie, která nemá žádné trvalé bydliště, chlapce otci půjčovat a péči o ně nezvládá.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kellinquinn ( 19. června 2014 19:09 )

Osobně si myslím že každý zvás co tu ste a jen tak diskutujete o tom jak to asi je nebo jak to bylo tak jen nemá co dělat ste stejný hieny jako ty novináři ani jeden zvás nevíte čím si paní Sedláčková musela projít a čím si ještě projde každý z vás by měl jen polovinu zažít a pan Sedláček nebyl žádný skoro důchodce mám takoví pocit že vy nemáte trochu lidskosti v sobě skus te se zamyslet sami nad sebou a přiznejte si sami sobě že i vy nejste dokonalý a nepomlouvat ostatní mějte lidi trochu důstojnosti v sobě .....

zelena.karkulka ( 16. června 2014 20:04 )

ona si ,,nezadělala,,-ten blb jí jaksi zadělal...

.abcd.abcd. ( 16. června 2014 13:29 )

Drž hubu!

lunatic ( 16. června 2014 10:48 )

No vždyt´ jo

lunatic ( 16. června 2014 10:48 )

Vaše komplimenty mi lichotí

Zobrazit celou diskusi