Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Holčičku (3) pokousali pitbulové: Vyhodili ji z restaurace, protože prý děsila hosty!

Autor: tp - 
15. června 2014
18:07

Tříletou Viktorii kdysi pokousali pitbulové a těžce ji zranili. Měsíc se zotavovala v nemocnici a když se vrátila, obličej se jí změnil k nepoznání. Také přišla o pravé oko. Chudák holka, řekne si člověk. Jenže slova zaměstnance sítě rychlého občerstvení, aby odešla z restaurace, protože děsí lidi, pobouřila celé Spojené státy...

Zděšení, bezmoc a pláč, tak skončil oběd v restauraci KFC pro malou Viktorii, která si prošla téměř peklem, když ji napadli tři pitbulové jako malou. V tu chvíli se jí život změnil, už nikdy nebude vypadat tak, jako dříve. Po fyzickém a psychickém strádání přišla ale další rána.

Babička ji vzala na oběd, který ale dopadl tak, jak nikdo nečekal. "Vzala jsem ji k doktorovi a poté jsme šli do KFC," řekla babička serveru dailymail.co.uk. Poté ale přišla neuvěřitelná věta jednoho ze zaměstnanců. "Prostě nám řekli, jestli bychom mohli opustit restauraci, protože její (Viktorie) obličej děsí ostatní zákazníky." V tu chvíli byla bezmocná a odešla s plačící Viktorkou do auta. 

"Brečela celou cestu až domů a teď se bojí, když někam jedeme, jít ven." Následně vyvěsili na internet výzvu, jestli je opravdu tak ošklivá, aby nemohla jíst v KFC. Tisíce lidí vzápětí psaly do KFC, co se stalo a že je to neuvěřitelné.

V tu chvíli se teprve začal incident řešit. Majitelé řetězců začali hledat zaměstnance, který si dovolil toto říct a omluvy ze strany KFC ihned následovaly. "Nebudeme tolerovat žádnou nesolidárnost vůči našim zákazníkům," bylo jedno z vyjádření řetězce na sociální síti Facebook. Vyšetřování už začalo a je jen otázkou času, kdy někdo ponese následky. Nic to ale nemění na faktu, jak se vůbec taková událost mohla stát a kam vlastně lidská solidarita spěje.

Je toto opravdu obličej, který děsí zákazníky v KFC? Malou holčičku totiž z restaurace vyhodili, aby je neděsila. Řetězec ihned věc začal šetřit a omluvil se za jednání. Je toto opravdu obličej, který děsí zákazníky v KFC? Malou holčičku totiž z restaurace vyhodili, aby je neděsila. Řetězec ihned věc začal šetřit a omluvil se za jednání. | Facebook

 

popocatepetl ( 17. června 2014 15:46 )

Už to KFC slíbilo.

popocatepetl ( 17. června 2014 15:46 )

Ano, ale v Americe musíte být multimilionáři (doslova), abyste si rekonstrukční plastiku obličeje po takto velkém úrazu mohli dovolit. U dítěte to bude znamenat ne jednu operaci, ale řadu operací, a pojišťovna tohle hradit nebude. Ti, kterým obličeje transplantuje Dr. Pomahač, také nemají na to, aby si takovou transplantaci zaplatili (i když v některých případech jde o docela zámožné lidi), ale klinika to udělaá v rámci výzkumu a v zájmu publicity a budování lékařského renomé. Jediné dobré na této smutné příhodě o lidské blbosti na druhou (za prvé, dědeček§chovate pitbulů, který nechal pokousat malé dítě, za druhé pracovník KFC) je to, že firma KFC nakonec holčičce rokonstrukční chirurgii zaplatí, už se k tomu zavázala.

majojo ( 17. června 2014 09:55 )

Pittbulové patřili jejímu dědečkovi- takže ji hlídal někdo z rodiny. Holčičce sice fandím, ale její vypečené rodince, která způsobila tragédii a ještěš na tom rejžuje, vůbec ne.

podlesni ( 16. června 2014 23:31 )

Jenže majitel psů byl její dědeček a do KFC jí zavedla babička. Takže se o peníze postarali, ne? Myslím, že to byl záměr na sebe upozornit....

jana999 ( 16. června 2014 16:22 )

no tak až tě někde v parku zřídí dva cizí pitbulové tak to dáš za vinu výchově tvých rodičů a to ted pro ní jako život skončil a bude moc žít jen ve sklepě, ty jsi vážně trubka

Zobrazit celou diskusi