Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílenec s klacky v ruce napadal lidi na ulici: Poté ohrožoval i děti ve školce!

Šílenec napadal lidi v Ústí nad Labem klacky a když se ho snažili policisté chytit, utekl před nimi do mateřské školky, kde byly děti!
Šílenec napadal lidi v Ústí nad Labem klacky a když se ho snažili policisté chytit, utekl před nimi do mateřské školky, kde byly děti!  (Autor: Policie ČR)
Autor: tp, Policejní deník - 
15. června 2014
09:35

Psychicky narušený člověk a zřejmě i narkoman sebral několik klacků a napadal bezdůvodně lidi v Ústí nad Labem. Když se ho snažila chytit policie, utekl před nimi do mateřské školky, kde ohrožoval i nevinné děti. Naštěstí se ho podařilo včas zastavit!

Ulice v Ústí nad Labem se staly místem útoku šílence, který napadal chodce sebranými klacky. Když na místo dorazila policie, utekl před nimi, jelikož nejdříve museli zajistit jeho psa, německého ovčáka.

Muž se však odebral do mateřské školky, kde obtěžoval malé děti! Petr P., jak se později zjistilo, je známým výtržníkem s dost pravděpodobnou drogovou závislostí. Nikomu se naštěstí nestalo nic vážného a po zpacifikování tohoto šílence již putoval na policii, kde bude obviněn. Ještě předtím ale zamíří na psychiatrickou léčebnu!

turista.z ( 15. června 2014 16:23 )

Jsem rád, že nejsem tvůj synek

turista.z ( 15. června 2014 16:22 )

To je zase žvást tak přidám taky, chybí ti pořádný klacek jako macek. A že Macek má prej klacek

tawon ( 15. června 2014 16:18 )

tawon ( 15. června 2014 16:16 )

Tomu to nepomůže, od pohledu zfetovaná zrůdička společnosti. Blázinec doživotně.

tawon ( 15. června 2014 16:15 )

Zobrazit celou diskusi