Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Stropnický na nás chystá brannou povinnost: Tohle je jeho četa!

Ministr obrany Martin Stropnický má doma tuhle četu!
Ministr obrany Martin Stropnický má doma tuhle četu!  (Autor: Foto Blesk - Martin Hurda, archiv)
Autor: Vera Renovica - 
15. června 2014
05:00

Jeho rezort chystá nový branný zákon, který by umožnil odvádět mladíky a mladice na vojenský výcvik i v době míru. I u ministra Martina Stropnického (57, ANO) doma, by se našlo pár zajímavých bažantů!

On sám má tři děti, jeho manželka Veronika Žilková (52) tři, společně pak mají malou Kordulku. A to vydá i se zeťem Davidem Prachařem (30) na šest vojáků, které by mohla armáda v případě zájmu naverbovat hned. Kordulka a vnuk Kryšpín navíc do k odvodu vhodného věku 18 až 30 záhy dorostou! Jen Agáta Prachařová (29) by byla jako maminka z obliga. Jinak totiž armáda odvádí i dámy!

A tak se u Stropnických doma již teď najde několik adeptů, kteří by mohli ihned narukovat: synové Veroniky Žilkové Cyril (24) a Vincent (18) Navrátilové, zeť Jakub Prachař (30) a děti Stropnického Matěj (30), Anna (25) a Františka (19).

Zrovna ministr ale armádu prý moc nemusel. Zažil si ji totiž v celém jejím totalitním skvostu. „Byl to přívažek sovětské armády. Existovaly různé absurdní tajné plány, jak v případě invaze na západ budeme útočit ve Francii. Všichni jsme dělali vše proto, abychom měli modrou knížku,“ přiznal Blesku. Tu ale nedostal, a tak dělal konferenciéra armádního uměleckého souboru.

Rodina ministra Martina Stropnického a herečky Veroniky Žilkové Rodina ministra Martina Stropnického a herečky Veroniky Žilkové | Archiv Blesku

klonklon ( 16. června 2014 07:01 )

abcd-ty mr.dko,co tě tvuj práchnivějící fotr jen shodou neuvěřitelných náhod nesříkl do haj.zlu,zavři tu tvoji zkurv.ysynskou komunistickou tlamu,ty potkane,co mr.dáš svojí polozdechlou matku

ylatouf ( 16. června 2014 06:15 )

Sobotkovi a Zemanovi váleční štváči chystají brannou povinnost a Drang nach Osten.Mladí muži neváhejte vstupte do řad české armády,potáhnem na východ,vychrápte se s ruskejma holkama,vaše okované boty se projdou po Moskvě.To už tady bylo.

illis ( 15. června 2014 19:07 )

turista.z

.abcd.abcd. ( 15. června 2014 16:49 )

kung-fu-jane řeč tvýho kmene je gagaga. Zalez ty hloupá huso nebo z tebe uděláme polštář.

.abcd.abcd. ( 15. června 2014 16:28 )

Ta nám ukázala kam to vede, když ji volíme.

Zobrazit celou diskusi