Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Amputoval nohy dělníkovi autem a utekl z místa: Kde ho policie dopadla?

Autor: ČTK, tp - 
14. června 2014
15:38

Policie dopadla řidiče, který utekl od nehody u Pohořelic, kdy ve vysoké rychlosti narazil do dělníků, kteří řádně označení pracovali u silnice. Jednoho přimáčkl na dodávku autem, druhý skončil po nárazu v příkopě. První však přišel o nohy. Jeho útěk netrval dlouho, policie viníka už našla!

Kriminalisté v noci na dnešek zadrželi devětadvacetiletého muže z Brna, který zřejmě  způsobil v úterý na obchvatu Pohořelic dopravní nehodu a z místa nehody utekl.

Vozem Audi A3 narazil podle policie do stojící dodávky a přitom vážně zranil dva dělníky. Jeden ze zraněných přišel o nohy. Řidiči hrozí až čtyři roky vězení. Kriminalistům se podařilo muže vypátrat díky informacím od svědků, kteří kontaktovali policii.

"Skrýval se v oblasti Pohořelic, paradoxně jen několik kilometrů od místa havárie. K řízení vozu se přiznal," uvedl mluvčí policie. Po výslechu policisté muže obvinili a ten putoval ihned do vazby. Vůz Audi A3 odhodil jednoho z dělníků do příkopu, dalšího přimáčkl na dodávku tak, že na místě přišel o obě nohy. Řidič z vozu vystoupil a z místa nehody utekl bez toho, aniž by se snažil někomu pomoci.

cipisek17 ( 14. července 2014 12:45 )

Přesně tak!

cipisek17 ( 14. července 2014 12:45 )

Zas takovou pravdu o těch Audinách nemáš

fesak2 ( 14. června 2014 20:38 )

Už dlouho vím, že nejhorší řidiči (namachrovaní egoisti) sedí v audinách. Jak je vidím, jsem ve střehu! Bacha na ně, hlavně černý s tmavými skly aby je nebylo vidět, když někoho přejedou (zmrzačí, nabourají, zmasakrujou, vybrzdí).. jsou to swyně

4rek ( 14. června 2014 19:38 )

Je divné, když čtu, že mu hrozí AŽ ČTYŘÍ ROKY VĚZENÍ, napsala bych: JEN ČTYŘI ROKY. ZA TO, ŽE UJEL BY MĚL SEDĚT V KRIMINÁLE 20 LET A PRACOVAT NA TOHO ČLOVĚKA, KTERÉMU ZNIČIL ŽIVOT.

marlen52 ( 14. června 2014 19:12 )

ŽE NĚKOHO DRCNE TO SE MŮŽE STÁT ALE ŽE UJEL ZA TO BYCH DALA HODNĚ VYSOKÉ TRESTY.TO JE ČUŇÁRNA

Zobrazit celou diskusi