Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Válka Kramných: Monika a Klárka už mají nový hrob!

Od pondělí byl hrob Moniky a Klárky odkrytý
Od pondělí byl hrob Moniky a Klárky odkrytý  (Autor: Blesk)
13. června 2014
09:53

Bratr Moniky ukončil válku o hrob, kterou vyvolala matka Petra Kramného obviněného z jejich vraždy, když ho nechala odkrýt. Odmítl uspořádání veřejné sbírky a nechal vyrobit hrob nový. Prostřednictvím své advokátky vzkázal: "Nesmírně si vážím podpory, ale pro Moniku a Klárku chci udělat všechno sám."

„Nesmírně si váží podpory, účasti i podané ruky z řad obyčejných lidí a velmi ho to zasáhlo. Co nejupřímněji všem děkuje. Pro svoji sestru a malou neteř, s jejichž smrtí se velice těžko vyrovnává, by ale Radmil rád udělal všechno, co je potřeba, úplně sám," citoval advokátku Kláru Long Slámovou server popelky.cz, podle kterého je už zadaný i náhrobek, který bude z bílé žuly.

Pondělní ranní akce matky Petra Kramného umožní Radmilovi uložit do hrobu i svou zemřelou matku Evu. „Mají právo být spolu,“ říkal hned po její smrti. Rodina Petra K. by to však zřejmě nedovolila.

Hrobové místo sice bylo jeho, ale pomník platil Petr K. „Pro uložení do hrobového místa je potřeba souhlas majitele hrobového zařízení (náhrobku), pokud tam je,“ vysvětlil praxi Mlčoch. Ano, důležitá slova jsou: „pokud tam je“. Petrova matka totiž odstraněním náhrobku Radmilovi vlastně umožnila s hrobem nakládat, jak je mu libo.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kacota ( 15. června 2014 14:20 )

A tebe sa presunul mozog

lilien. ( 14. června 2014 23:24 )

to snád nemyslíš vážne v každom článku to bolo

lilien. ( 14. června 2014 23:22 )

písala prezidentovi, vzdala sa dedičstva a za to dostala čo dostala

paragraf ( 14. června 2014 13:02 )

Tak v kterém hrobě jsou teď rakve ???? Ví to někdo Přesunuly se jen desky nebo i rakve???

jity ( 14. června 2014 12:43 )

Tak konečně snad budou mít ti zemřelí klid. Tu babu nechápu proč by ji měla vadit urna uložena u dcery a vnučky? Vždyť přece paní Eva o Kramném mluvila hezky a nevěřila, že by vraždil. Pokud jsem viděla tak se ho zastávala. Nějak mi to rozum nebere co tato komedie má znamenat.

Zobrazit celou diskusi