Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otřesné: Holčička se 8 hodin dusila zamčená v autě! Zapomněl ji tam otec

Autor: simao, INT - 
11. června 2014
09:38

Více než 8 hodin nechal polský otec zamčenou svou tří a půl letou dceru Oliwii v autě. Údajně ji zapomněl v autosedačce na zadním sedadle. Dívenka spala, ve velkém vedru a bez dostatku vzduchu však zemřela!

Děsivá nezodpovědnost! Zhruba čtyřicetiletý Polák nechal ve svém zaparkovaném vozu své dítě a marně pak svíral zkroušený obličej v dlaních. Bylo již pozdě cokoli udělat, malá Oliwie přišla v autě o život.

K tragédii došlo ve městě Rybnik. Polsko přitom podobně jako Česko zasáhla vlna veder, vůz se tak stal pro malou Oliwii peklem na zemi... Její táta odešel do práce, aniž by si spícího dítěte v autosedačce všiml. Auto nechal zaparkované na slunném místě a jak upozornil web Rybnik.com.pl, v pořádně vyhřátém Fordu se teplota mohla vyšplhat až na 70°C! 

Podle polského Faktu trvalo více než 8 hodin, než si muž uvědomil, kde se jeho dceruška nachází. Jde však zatím o předběžná policejní zjištění, upozornila policejní mluvčí z Rybniku Alexandra Nowara. Kriminalisté nyní hrůzný případ vyšetřují, až pitva určí, zda bylo dítě ještě naživu, když otec konečně dorazil ke svému autu...

Otec i Oliwiina matka (37) skončili údajně v péči psychiatrů. "Když dceru uviděl mrtvou v rozpáleném autě, psychicky se zhroutil a nebyl schopen žádné výpovědi," uvedla policejní mluvčí z Rybniku. 

pgga ( 13. června 2014 21:21 )

Nenormalni osobo..jak muze nekdo "zapomenout" odvezt dite do skolky..a potom zapomenout 3 lete dite v aute..? Bohuzel se takova vec prihodi?...Kdo ma absolutne zkazeny zivot je to dite.. To ze ty jsi "mimo" vim dlouho..

zarazenyprd ( 13. června 2014 05:38 )

Ten chlap nemá žádný mateřský pud!

cinderella1 ( 13. června 2014 02:53 )

V jinsim clanku se psalo, ze to byl velmi starostlivy otec a stavel po nocich dum pro rodinu. Byl pravdepodobne tak unaveny, ze mu to vynechalo a zapomel ze ma dcerku v aute. Je to sice pro nas vsechny zcela nepochopitelne, ale obcas se takova vec bohuzel prihodi. Je to moc smutne, maji zkazeny zivot oba dva ....on i jeho manzelka. Uz to nikdo nevrati zpet a musi se s tim naucit zit. Bude to pro ne velmi tezke.

cinderella1 ( 13. června 2014 02:22 )

Tento tyden se to stalo take tady na Floride. Amerika je velika, tak asi proto to vypada, ze se to deje v USA casteji nez v CR ....logicky.

pgga ( 12. června 2014 23:26 )

???..Nechat..zapomenout dite 8 hodin v aute?...Vrazda 2 stupne..ne "umyslna"..ale vrazda..a rejstrik s tim nema co spolecneho..alespon tady v USA

Zobrazit celou diskusi