Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Řidička (42) bourala a nadýchala tři promile: Doma na ni čekaly malé děti!

Autor: ljš - 
9. června 2014
23:28

Byla tak opilá, že při průjezdu ulicí nabourala na kraji stojící auta. Pak sama ani nebyla schopná zaparkovat. Dvaačtyřicetileté řidičce naměřili policisté tři promile alkoholu v dechu.

Řidička (42) chevroletu nabourala přibližně v půl jedné při průjezdu Želivskou ulicí jedno ze zaparkovaných aut. Pak se sice sama snažila zaparkovat, podařilo se jí to ale  až na podruhé. Vše však z zpovzdálí dokumentoval pozorný svědek, který také zavolal policii.
"Po příjezdu na místo podrobili policisté řidičku orientační dechové zkoušce, která měla pozitivní výsledek, neboť naměřená hodnota přesahovala tři promile alkoholu v dechu. Z toho důvodu je nyní žena podezřelá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což jí v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na tři roky," uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.
Ukázalo se, že žena je stejně nezodpovědná "Z toho důvodu muži zákona vyrozuměli o zjištěné situaci pracovníky orgánu sociálně právní ochrany dítěte, který si celou událost převzal do své kompetence," doplnil mluvčí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi