Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V Severní Koreji zatkli otce tří dětí: Na pokoji si zapomněl bibli!

Autor: shp, ČTK - 
8. června 2014
17:20

Na pokoji si zapomněl bibli, což vyhodnotil severokorejský komunistický režim jako snahu o rozvrácení celistvosti země. Američan Jeffrey Edward Fowle, otec tří dětí, tak putoval za mříže.

Muž byl zatčen krátce před odjezdem do vlasti. Washington to bez dalšího upřesnění potvrdil. Podle severokorejských úřadů je zadržený Američan vyšetřován pro porušení vízových podmínek.

„Americký občan Jeffrey Edward Fowle přicestoval do Severní Koreje 29. dubna a během pobytu porušil severokorejské zákony. Byl vzat do vazby v souvislosti s aktivitami nepřátelskými vůči KLDR. Jeho jednání bylo neslučitelné s chováním turisty,“ konstatovala severokorejská oficiální tisková agentura KCNA bez dalších podrobností.

Japonská agentura Kjódó napsala, že turista byl zatčen, protože nechal v hotelu bibli.Fowleho rodina tvrdí, že do země odcestoval na dovolenou, rozhodně ne na náboženskou misi.

turan ( 9. června 2014 05:57 )

Divoké "zážitky" to ti nikto nezobere!

hofihofi ( 8. června 2014 20:47 )

DELAL FRAJERA JAKO NASE KRAV\ V PAKISTANU.

hofihofi ( 8. června 2014 20:30 )

Lidi jsou nepoucitelna hovada a lezou tam, kam nemaji a pak chteji draho zachranovat. Jako ty nase nany v Pakistanu, nebo v Peru (ci kde), jako nasi duchodci na prodejnich akcich a podobne, jako mi rikal syn stare babky, ze je imrvee vykradena a breci a spila, ale jak nekdo zazvoni, leti ke dverim a hned - pojdte dal, vykradena mockrat a pak nadava policajtum. Ja se dobre pamatuji, ze nejakou babu prodejci obrali opakovane a na otazku TV proc tam proboha zase jezdi odpovedela: Ja chtela videt, jestli se polepsili, krava Lidi si to delaji sami a nas vsechny to pak stoji penize.

kaluze ( 8. června 2014 19:31 )

Lidi bláznivy…prestante uz konecne jezdit do takovych nebezpecnych zemí.dneska uz ty maniaci zavírají za vsechno úplne bych takovy primitivní zeme vymyzal z mapy

zabibol ( 8. června 2014 18:15 )

Komunistická zlodějská sebranka se bojí všeho. I Bible Svaté.

Zobrazit celou diskusi