Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chystáte se autem do Chorvatska? Na D1 u Jihlavy další velká komplikace!

Autor: Jiří Čada - 
3. června 2014
07:17

S další komplikací se budou muset ode dneška na rekonstruované dálnici D1 popasovat motoristé. Na 112 km je totiž uzavřen sjezd na Jihlavu. Právě ten, který je využívám při cestách do Chorvatska. Uzavírka bude trvat do 25. července.

Silničáři tu budou odstraňovat původní povrch vozovky a pokládat nový. Objízdné trasy povedou přes následující sjezd na 119. km na Velký Beranov, odkud se řidiči mohou vrátit zpět v opačném směru dálnice nebo jet přes Velký Beranov.

Mohou také sjet už na 104. kilometru u Větrného Jeníkova a dále se dostanou po silnicích nižší třídy přes Smrčnou. Druhou objízdnou variantu doporučilo ministerstvo dopravy zejména řidičům osobních vozidel. „Bude to  velký problém v době letních dovolených,“ přiznává mluvčí krajského policejního ředitelství Dana Čírtková.

„Turistům cestujícím do Chorvatska proto už nyní doporučujeme, aby volili cestu přes České Budějovice či Brno. V případě, že sjedou na 119. kilometru a pojedou přes velký  Velký Beranov, hrozí, že uvíznou na dlouhé minuty v tvořících se kolonách v centru Jihlavy,“ zdůrazňuje mluvčí Čírtková.

deratizator ( 3. června 2014 21:57 )

ty máš dobře vymeteno

valdom_hayzle ( 3. června 2014 17:11 )

Tam je správně 14dvojtečkanulaosm, ale po odeslání se z toho stal smajlík

czrus ( 3. června 2014 16:49 )

JA osobne SE=RU na chorvacko ! na proti poluotoka ISTRA , Italove zatopili lod plnu RARIOOKTIVNOJ vodou s atomny elektrarny odpad voda ! + na proti mesta SPLIT a do DUBROVNIKU v more vsechno ucpano bombami co hazelo USA s letadla do Sbska inom ze s takovou bombou letadlo nemuze spatki do letiste tak tu hle bombu letadlo hazelo do more , bomba je plna teskou vodou vodpad s atomnoj elektrarny, ta voda je teska vice nez kovo , a proto probije tank jako konzervu . tak ze corvacko je zumpa a more je na tolik spinave ze muze vam vodpadat kuze , + kazdyj mesto co je na more jako PULA SPIT RIEKA DUBROVNIK a iny mali mesta jako POREC vsechni maji kanalizaciji cevi co jdu do more ja sam to videl , jak plivaji ho=vna spatki na breh , posle toho vubec nesel sem do more ni hdi , to nepotrebuji chitit verozu a nebo kozni nemoc , BE E E E JA SEM TET EDU na KRYM tam je BOMBA ! tet eto RUSSKO nepotrebuju VIZA a jeto levnejsej more a jeto cistyj more , ale posle Rumynska , pred VARNOU Bulharsko jde do crneho more kanalizacija s EU reka DUNAJ co jde s Rakovska , a vsechni tam hazeji co chteji ! PAK MORE HODNE SPINAVO !

naidka ( 3. června 2014 09:25 )

já vidím 14 hod. a 8 minut.

valdom_hayzle ( 3. června 2014 09:19 )

Ježiš ty jsi fakt v.ů.l., divíš se že někdo jezdí do Chorvatska přes Jihlavu, a pak napíšeš že jsi z Budějic. No to je snad jasný, že ty přes Jihlavu nebo dokonce Brno jezdit nemusíš (no i když v tvém případě člověk neví, třeba jezdíš a až dnes jsi zjistil že to máš přes Graz blíž ), ale každý snad jede z jiného směru, ne?

Zobrazit celou diskusi