Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Blonďák Max se chtěl stát Asiatem: Po 10 operacích se mu to povedlo!

Autor: shp - 
2. června 2014
22:22

Byl to pohledný modrooký blonďák, ale poté, co byl v Jižní Koreji na výměnném pobytu, netoužil po ničem jiném, než se stát Asiatem. Po více než 10 operacích, které ho stály 60 tisíc korun, se mu to povedlo.

Brazilec Max toužil stát se Jihokorejcem už od doby, kdy mu bylo 19 let. Při výměnném pobytu si zamiloval zemi, lidi a hlavně K-Pop, místní verzi popu. Max se ničeho nezalekl, šel za svým cílem a po více než deseti operacích vypadá jako Jihokorejec.

„Chytil jsem si oči takhle prsty, roztáhl je a řekl, že takhle chci, aby vypadaly,“ prohlásil Max, který po plastických začal používat jméno Xiahn. „Teď jsem takový, jak jsem chtěl vypadat, jen musím počkat, až mi splasknou otoky,“ dodal.

Xiahn získal za svou proměnu spoustu fanoušků, na Facebooku má tisíce lajků a jeho hvězda stoupá vzhůru. On sám říká, že člověk by měl následovat svoje sny.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zelena.karkulka ( 3. června 2014 23:49 )

Chudák

jana999 ( 3. června 2014 11:25 )

to je debiš asijati sami sebe považují za ošklivý, nechávají si upravovat oči podle evropanů a korejky jsou po evropských typech jak diví a on se dobrovolně a za prachy nechá zhyzdit

vrahrychtar ( 2. června 2014 23:50 )

takovejch Brazilcu je v Holesovicky trznice jako much

Digitt ( 2. června 2014 22:29 )

Z otlemený huby, se stala falešná šikmovoká zbytečnost.

Zobrazit celou diskusi