Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Voják, kterého po 5 letech propustil Tálibán: Jeho přítelkyně si už našla jiného!

Autor: shp - 
2. června 2014
09:54

Byla to láska jako trám, ale přerušila ji obrovská tragédie. Amerického vojáka Bowa Bergdahla (28) zajal na misi v Afghánistánu Tálibán. Jeho milá Monica Lee (24) dlouhé roky čekala, že ho propustí, ale nakonec si našla nového přítele. O víkendu Bowa teroristé propustili, a ona nyní stojí před těžkým rozhodnutím. Zůstane s novou láskou, nebo se vrátí k osvobozenému vojákovi?

Monica se s Bowem znala od dětství, když spolu začali chodit, byla to láska jako z pohádky. Američanka těžce nesla, když voják nastoupil na službu do Afghánistánu. Když jí v roce 2009 oznámili, že ho zajala teroristická organizace Tálibán, bylo jí teprve 19 let.

Bowe jí začal psát krátké zprávy, které únosci předali její rodině. „Napsal jí, ať si zařídí vlastní život, ať na něj nečeká, Že neví, jak dlouho tam bude,“ popsala jeden z dopisů matka Moniky Allison pro britský Daily Mail.

I když jeho přítelkyně roky čekala, nakonec si našla nového přítele Justina Forsdicka, se kterým je doteď. O víkendu se Monica dozvěděla nečekanou zprávu, že Bowa propustili. „Byla velmi překvapená a rozrušená. Ptala se mě, co má teď dělat,“ dodala Allison. Rozhodnout se bude muset srdcem.

zelena.karkulka ( 2. června 2014 22:13 )

Prostě utekl....kdo ví jak to bylo celé.

zelena.karkulka ( 2. června 2014 22:12 )

Trochu divný,že za 5let zapomene aj a umí jen paštunsky. Prý se zhroutil,když ho našli...ale možná,že ne štěstím,ale naopak nebyl rád. Třeba konvertoval a měl se tam fajn Nicméně,kdyby seděl doma a chodil do práce,měl klid.

gabreta ( 2. června 2014 20:21 )

Co by neudělal pro vlajku z pruhů a hvězd? Je akorát otázka jestli se nevrací po dobře vykonaný práci z Majdanu!!

zkzkz ( 2. června 2014 20:15 )

To je s.raní s jedním okupantem!!!!!!!!!!!!!

ko.ko.tek ( 2. června 2014 18:03 )

Za komančů měli tito žoldáci tak půl mega za rok, dnes to bude víc, o to ještě, že byl v zajetí . Pokud ho tedy nezajala nějaká černooká talibánka

Zobrazit celou diskusi