Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otřesný případ v Mělníku: Mladíci (16, 17) znásilnili nezletilou dívku (14)!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Pavel Schuster - 
1. června 2014
19:20

Nepochopitelným případem se od sobotního večera zabývají mělničtí kriminalisté. Dva mladíci (16, 17) tam znásilnili teprve 14letou dívku!

Obyvatelé Mělníka ani policisté o choulostivém případu nechtějí mluvit. „Mohu jen potvrdit, že došlo k sexuálnímu zneužití. Poškozená i oba podezřelí jsou nezletilí,“ řekl Aha! mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek. Vzhledem k mladistvému věku všech tří zúčastněných se ale policie více nevyjádřila.

Lze se jen domnívat, že se mladíci, kteří jsou v pubertě, potřebovali sexuálně vybouřit. Do hledáčku jim ale bohužel vlezla mladá dívenka. Oba mladíci jsou už v cele předběžného zadržení, kde si počkají na ortel soudu.

Thyronx ( 19. června 2017 02:33 )

V Česku? Max podmínka, ale ani na ni nevěřím. Jestli někde nenávidí děti, pak v Česku a v každém věku a od policie po soudy. Sodoma Gomora v podání Poslanecké Sněmovny. Tedy zákonodárců.

alenam ( 2. června 2014 11:06 )

Hele, už od smrti Sepešiho bylo jasný, že je Bartošová na hlavu a že jestli se nezačne pořádně léčit, tak se jí ta sebevražda jednou povede. Na to že se léčit odmítala tu byla celkem dost dlouho............je blbost házet její sebevraždu na kohokoliv........

simeon ( 2. června 2014 08:04 )

asi by to chtělo nějaké zkušenosti... dát je na celu s párečkem nadrženců ať si kluci taky užijí

marie60 ( 2. června 2014 07:37 )

 Být otcem té dívčiny, tak bych těm dvoum parchantům usekla ptáky až u samé pr.dele.Bylo by mi fuk, jaké jsou barvy pleti..prostě šmik šmik a mají po ptákách.

malenabald ( 2. června 2014 04:46 )

Máte pravdu s tím školstvím, za znásilnění dívky mohou všichni učitelé v ČR. A školníci taky. Huso!

Zobrazit celou diskusi