Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Mladá řidička (19) rozstřelila auto o strom: Jak mohla tohle přežít!

Autor: simao, ČTK - 
30. května 2014
11:44

Naštěstí jen lehké zranění utrpěla ve středu večer mladá řidička (19), která nezvládla řízení a na Jičínsku vylétla ze silnice. "Rozstřelila" svůj vůz o strom, při pohledu na foto vraku je až s podivem, že se jí nestalo nic vážnějšího! Naopak k vážnému zranění další řidičky došlo dnes ráno na Karlovarsku - při hromadné nehodě autobusu, náklaďáku a osobáku. 

Se svým renaultem se vřítila do pravotočivé zatáčky, jenže dostala smyk. Mladá řidička měla štěstí v neštěstí - vylétla do protisměru, její nekontrolovanou jízdu zastavil strom, ale vyvázla s lehkým zraněním. K nehodě došlo ve středu večer u Butovse na Jičínsku. "Alkohol u řidičky, která utrpěla lehké zranění, byl na místě vyloučen dechovou zkouškou," komentovala nehodu policejní mluvčí Hana Klečalová. "Podle toho auta jak vypadá, tak měla holka z pekla štěstí. Snad bude mít ponaučení pro příště," shodují se diskutující na stránkách Týdeníku policie.

Do protisměru vjela i řidička na Karlovarsku

Podstatně hůře však dnes dopadla řidička na Karlovarsku. Poblíž Počeren se v ranních hodinách srazily autobus, nákladní a osobní auto. Při nehodě se vážně zranila řidička osobáku, pro kterou na místo přiletěl vrtulník záchranné služby, řekla ČTK krajská policejní mluvčí Zuzana Týřová. Lehce zraněni byli i dva cestující v autobuse.

"Řidička z neznámých příčin vjela do protisměru, kde se srazila s autobusem. Následně bylo osobní auto odhozeno ještě na projíždějící nákladní auto. Autobus a osobní auto skončily v příkopech," popsala Týřová. Zranění lidí v autobusu jsou lehká, jde jen o odřeniny. Silnice z Karlových Varů na Počerny je uzavřena. Na místě zasahují hasiči. "Vyprošťovali zraněnou osobu," uvedl mluvčí krajských hasičů Martin Kasal.

zdrclamrdka ( 30. května 2014 15:04 )

čoveče landu ani já neznám, jestli myslíš Ladu, tak ty všechny si rusáci už dávno odvezly do sajuzu

zdrclamrdka ( 30. května 2014 15:02 )

kdybi raději pořádně kouřily a píchaly, udělaly by líb

Zobrazit celou diskusi