Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pohřbili Václavu (†20), kterou zastřelil expřítel: Novou lásku (†26) si chtěla vzít!

Autor: shp - 
30. května 2014
10:22

Rozplakalo se i nebe! Truchlící rodina i přátelé se ve slovenských Rožkovanech za deště rozloučili s krásnou Václavou (†20). Mladou ženu zastřelil v autě na prešovském parkovišti žárlivý expřítel Drahomír (†27), který neunesl, že ho opustila kvůli novému muži.

Během smutečního obřadu v kostele se nad obcí spustil silný liják. „Na dnes hlásili bouřky. Tento silný a tichý déšť je však znamení, že Pán Bůh přijímá Václavu do nebes,“ řekl v proslovu k pozůstalým místní kněz. Podle něj je žena jistě v nebi.

„V sobotu, když se to stalo, byla s přítelem Richardem na mši. Chtěli se poradit s Bohem, jestli se mají vzít. Nápad přišel a chystali svatbu. Na zemi se jim to nepodařilo dovršit do konce, ale jsou spolu na onom světě,“ poznamenal duchovní, který znal Václavu velmi dlouho.

„Její tělesný vzhled byl krásný, smála se nejen ústa, ale i jiskřivé oči. Ale nejkrásnější na ní bylo její čisté tělo, neposkvrněné hříchem,“ podotkl kněz. Ani jeho slova však nedokázala přimět mámu Václavy, aby svou dceru doprovodila k hrobu.

Otec u vykopané jámy v zemi vystlané bílou látkou jen stál a bezmocně hleděl do nebe, jako by se ptal, proč se toto muselo stát zrovna jeho rodině. Vraha Drahomíra, který zastřelil ji i jejího nového přítele Richarda, dosud nepochovali. Muž po zabíjení obrátil zbraň proti sobě.

mim33 ( 30. května 2014 12:10 )

A kdyby svítilo slunce, tak je to taky znamení, že jde do nebe. Náboženství je holt opium lidstva.

zdrclamrdka ( 30. května 2014 10:58 )

tak se jí mohl zeptat

filuska77 ( 30. května 2014 10:52 )

a ještě víc lituju toho Richarda, který přišel o život jako slepý k houslím. Nemohl vědět s kým chodila a že s někým vůbec chodila.

filuska77 ( 30. května 2014 10:48 )

holky by si měly uvědomit že láska, třeba k frajerovi, který machruje může skončit rozchodem, a pak se všechno co obdivovala obrátí proti ní. Holčina byla moc mladá... je jí škoda. Lepší to nerozebírat

vilaamalka ( 30. května 2014 10:34 )

Kolik těch Václav bylo,že máte v nadpise množné číslo???

Zobrazit celou diskusi