Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lidská hyena! Ťuldu uvázala ke stromu, aby tam čekal na svou smrt!

Autor: Policejní deník, šim - 
29. května 2014
14:04

Ubohá němá tvář, která se nemohla bránit, se stala obětí lidské krutosti na Kolínsku. Béžovo-bílého rozkošného pejska někdo uvázal v lese ke stromu a nechal ho na pospas jeho osudu. Zvíře by beze sporu zahynulo, nebýt nálezu kolemjdoucího.

Bezbranného pejska našel v úterý náhodný kolemjdoucí. Kontaktoval proto strážníky kolínské městské policie. Když dorazili do lesíku zvaného u „Výfuku“, muž jim místo, kde psa našel, ukázal.

Pejsek rasy Shih-tzu béžovo-bílé barvy neměl žádnou identifikaci, podle které by bylo možno zjistit majitele. Strážníci psa převezli do městského útulku. Dle informace od vedoucí městského útulku Alice Kubíčkové pejsek čeká na veterinární vyšetření.

Naštěstí nejeví známky týrání, onemocnění a stresu. Pejsek – stáří cca 5-7 let, kterého zaměstnanci „Alíkova“ pojmenovali Ťulda, čeká po nezbytné karanténě na nový domov.

jana999 ( 30. května 2014 08:31 )

nechápu to takového hezkého malinkého pejska kdyby dali do útulku tak by ho umístili hned.

bibijana ( 29. května 2014 21:55 )

Dnes jsem se dívala na pořad Cestománie o zemi Bhútán-poslední pohádkové království.Lidé tam psy uctívají,protože věří,že lidé se po smrti do psa převtělují,aby přinášeli žijícím radost a štěstí.Děti jsou tam už od útlého věku vedeny k lásce,úctě a slušnému zacházení se zvířaty.Lidé jsou tam šťastní,protože mají klidnou mysl,což v tomto bordelstátu je vyloučené.Ochrana zvířat u nás neexistuje.Kdyby existovala,tak by se tyto případy nestávaly.Nejhorší jsou veterinární správy,veterinář se tam rovná řezníkovi.Všechny tyto organizace-Ligy na ochranu zvířat,Pes v nozi a různé nadace,které se tváří jako velcí ochránci zvířat,jsou k ničemu a jenom tahají z citlivých lidí peníze.Většina lidí je lhostejných k utrpení zvířat,a to se vrátí.Až budou sami v nouzi,tak tu lhostejnost poznají na vlastní kůži. 

majojo ( 29. května 2014 18:51 )

Mimochodem, milý plagiátore, to už jeden před tebou říkal. Kristus se tuším jmenoval.

majojo ( 29. května 2014 18:50 )

Došly arguemnty, chytá se překlepů. Měl by absolvovat žurnalistickou akademii Líby Šmuclerové, nabírá nové borce. Tam by se naučil i to, co ještě neví, jako že si myslí, že ví všechno.

majojo ( 29. května 2014 18:48 )

Ale když jo, stojí to za to.

Zobrazit celou diskusi