Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Oblačno 7°C

David našel ztracenou matku: Je to nahatá členka primitivního kmene a jí tarantule!

Autor: shp - 
27. května 2014
08:23

Američan David Good (30) viděl svou matku naposledy jako šestileté dítě. Poté zmizela ve Venuzuele, své domovině. Mladý muž však svou rodičku vypátral u kmene Janomamů, který žije v podmínkách odpovídajícím době kamenné.

Davidův otec Kenneth byl student antropologie, když se na poznávacím zájezdu ve Venezuele seznámil s kmenem Janomamů. Spřátelil se s nimi a posléze mu domorodci sjednali sňatek s Yarimou, které nemohlo být více než 12 let.

Kenneth měl být ve Venezuele 15 měsíců, ale nakonec tam střídavě strávil 12 let. S Yarimou se nakonec přestěhovali do Spojených států, kde mu porodila děti Davida a Vanessu.

Když ale bylo Davidovi 6 let, odjela Yarima zpátky do Venezuely a už se nevrátila. Vše pro ni bylo v civilizaci cizí, ničemu nerozuměla a chtěla se vrátit.

David již v 10 letech viděl svou maminku na fotce v muzeu. Svým přátelům však říkal, že je mrtvá, protože se styděl za svůj původ a matčinu nevzdělanost.

Před třemi lety se ale poprvé vydal do Venezuely s cílem maminku najít. Nevěděl, zda žije, ale chtěl ji za každou cenu najít. Podařilo se. „Mami dokázal jsem to, jsem doma,“ prohlásil a oba se tehdy rozplakali.

Američan zjistil, že se jeho mamince daří dobře, je zdatná kuchařka, která si pochutnává nejraději na tarantulích. Obličej jí zdobí mohutné piercingy a po vesnici chodí prakticky nahá. Nyní je David na svůj původ velmi hrdý a chlubí se jím.

zelena.karkulka ( 27. května 2014 21:28 )

Nevím proč se ofrňuješ zrovna ty-podobně žili nedávno předkové tvého zetě- a nmyslím to hnusně,ale realisticky

zelena.karkulka ( 27. května 2014 21:26 )

Prostě hloupý nápad-někoho takového tahat do civilizace

salto ( 27. května 2014 12:37 )

To se může stát jenom v Americe

ivoadler ( 27. května 2014 10:53 )

Bylo by to krásné, prožít své dětství v amazonské džungli. Nebo aspoň na české vesnici. On ho ovšem prožil v USA. To je ta nejblbější varianta. Chudák. Jeho matce se nedivím. Co by byla v USA? V nejlepším případě tuctová americká zoufalka. Taky hnus.

naidka ( 27. května 2014 10:47 )

Zobrazit celou diskusi