Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Feťačka za volantem: Seděla v autě, které zabilo policistku, teď pod vlivem řídila sama!

Autor: pom - 
17. května 2014
20:04

Další řidič pod vlivem drog! Kvůli nedávnému úmrtí policistky, již autem srazil zfetovaný řidič, se kontroly na drogy za volantem v posledních dnech zpřísnily. Další úlovek na sebe nenechal dlouho čekat: v noci na dnešek policisté zadrželi zfetovanou řidičku. A je to známá firma! Seděla totiž na místě spolujezdce, když její kamarád najel do policistky...

Jako by se lidé pod vlivem drog v posledních dnech domluvili a začali hromadně sedat za volant... Policejní kontrola totiž v noci na dnešek odhalila dalšího hříšníka, jenž sedl za volant zfetovaný. A jaké bylo jejich překvapení, když zjistili, že se jedná o známou firmu!

Na místě řidiče totiž v autě nalezli Nancy - kamarádku Josefa N., jenž zfetovaný a s jedenácti zákazy řízení srazil autem policistku, která později zemřela. Dívka dokonce v osudný den seděla vedle něj!

A to není veškerý výčet jejích dopravních nehod: o dva dny později sedla do auta vedle svého přítele Martina Č., který byl také pod vlivem drog a měl hned tři zákazy řízení. Ten autem při couvání naboural dodávku. Spolu s Nancy, která byla ve voze s ním, pak z místa nehody utekli.

Nancy po obou nehodách na svém Facebooku veřejně litovala toho, co se stalo. „Nejde to vzít zpátky, bože,“ napsala v pondělí. „Nebudu se schovávat, ale přijmu odpovědnost za to, co se stalo! Ať si každej z vás myslí, co chce, není to pro mě jednoduchý a lituju toho neskutečně moc..., vůbec se to nemělo stát, ale bohužel ...zpátky už to nevezmeme.

Po dnešku ale nelze její výlevy brát příliš vážně. Tentokrát totiž sedla za volant sama - a stejně jako její dva kamarádi byla pod vlivem drog! Spolujezdce jí dělal další z party zfetovaných řidičů: muž, jenž má zákaz řízení právě kvůli tomu, že také sedl za volant zfetovaný.

Nancy nejprve odmítla přiznat, že by řídila pod vlivem. „Neseděla jsem za volantem zfetovaná,“ řekla pro Krimi zprávy televize Prima. Policistům se ale sama přiznala, že řídila pod vlivem marihuany. Odběrům krve se ale podrobit odmítla - spáchala tak pouze přestupek a na rozdíl od svých dvou kamarádů zůstane na svobodě. Může hovořit o obrovském štěstí, že ji policisté zadrželi včas a ona teď nemusí litovat dalšího zmařeného života.

diskutujici ( 18. května 2014 19:22 )

Rodicovstvo muze byt nadseno, jakou to maji doma s.v.i.n.i. Predpokladam, ze o nicem nevedi

marlen52 ( 18. května 2014 16:53 )

a ještě byla drzá na policii a redaktora.já bych ji zavřela až by zčernala

kapturek ( 18. května 2014 16:34 )

 a proc o tom porad pisete ze je chytli za volantem zdrogovane? toho cu.ra.ka co zabil policajtku taky chytli 11x a co z toho nic , v klide sel zabijet , stejne jako tihle, chytli je , no a co ? nic, zitra budou vesele jezdit dal

y1xcvbnm ( 18. května 2014 12:12 )

a pak to podle toho vypadá a hlavně dopadá !!!!!!!!!!!!!

wilddog ( 18. května 2014 11:21 )

Standard, že holka co bere drogy je kurvič_ka. Májí právo si píchat a hulit co chtějí, ale ať si pak nevozej prd_el za volantem a neohrožují všechny kolem sebe.. Ubožák s mozkem velikosti lístkového ořechu může podporovat opilé nebo zfetované řidiče. Asi jsou to stejní zmr_di.

Zobrazit celou diskusi