Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Naháči zahradničili jako v ráji. Teď je panství na prodej, rozvádějí se!

Autor: pom - 
16. května 2014
05:54

Ian a Barbara Pollardovi, postarší pár z Wiltshire, právě prožívá doslova trable v ráji! Před dvaceti lety se totiž ujali velkého panství, z nějž si vytvořili překrásnou rajskou zahradu a pečovali o ni tak, jak je pánbůh stvořil... Teď je ale všemu konec: Barbara požádala o rozvod!

Ian s Barbarou si ve svém soukromém ráji žili jako Adam a Eva. Nestarali se o oblečení ani o další přízemnosti, jen si vesele opečovávali svou obrovskou zahradu, kterou během dvaceti let dovedli k rajské dokonalosti. Jenže jak je lidstvu už od pradávna známo, i život v ráji jednou končí: Barbara požádala o rozvod!

A důvod je vskutku pozemský: Ianovi se podle ní totiž zachtělo zakázaného ovoce! „Podle rozvodových papírů jsem sukničkář a alkoholik,“ sdělil Ian deníku Daily Mail. A proti tvrzení své ženy se ihned začal bránit: „Nazývat mě sukničkářem je vážně směšné. A alkoholikem taky - piju stejně jako 80 nebo 90 procent populace.“ Barbara ke svému rozhodnutí jen dodala, že jsou s Ianem bohužel rozdílní lidé se stejnými zájmy.

O panství Abbey House Gardens se pár staral od roku 1994, v roce 1998 pak byly zahrady zpřístupněny veřejnosti. Od té doby přilákaly už půl milionu zákazníků! Pollardovi se tak stali nejznámější nudistickou dvojicí, čemuž přispěl také nález kostry mnicha ze 12. století na jejich pozemku. Teď je ale panství připraveno k prodeji.

cinderella1 ( 8. listopadu 2014 04:55 )

Vzdyt to je uplne jinsi postava nez ma Pollard, navic ma vlnite vlasy ...foto vpravo nahore.

cinderella1 ( 8. listopadu 2014 04:47 )

Leda ze by vyrustali na Aljasce nebo na Kamcatce a byli radne otuzili.

decathlonova-matka ( 16. května 2014 11:36 )

prej to koupí Paroubek s Petrou a budou tam chovat ovce taky na ostro

jity ( 16. května 2014 10:04 )

Třeba už se mu ta kabeláž trochu scvrkla.

jity ( 16. května 2014 09:49 )

Chlapi vy přece jen netrpíte na tu podělanou celulitidu. Proto máte pěkné zadečky, jenom poplácat.

Zobrazit celou diskusi