Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Monstrum z Florencie dopadeno: Muž se přiznal k brutální vraždě prostitutky!

Autor: tp - 
10. května 2014
20:53

Italská policie udělala obrovský pokrok v případu hrozivě zavražděné, mučené a znásilněné prostitutky, která byla nalezena mrtvá ve Florencii. Muž, který má čin na svědomí, však udělal chybu a na místě zanechal DNA. Díky ní jej policie vypátrala a údajně se k brutálnímu činu přiznal.

Prostitutka byla zneužitá a připoutaná jako při ukřižování. Policie po ohledání místa našla neznámou DNA, která ji přivedla přímo k pachateli této ohavné vraždy. Nalezla 55letého Itala, který se následně podle italské policie k činu přiznal.

Muž takto nezabíjel poprvé, už minulosti takto zabil a napadal další ženy. Jeho útoky byly vždy plné zuřivosti a nezměrné bolesti. Poslední oběť si musela vytrpět ohromnou bolest, kterou si nikdo nezaslouží. Co bude nyní s mužem, to rozhodne policie a následně soudy. Mezitím se zajišťují další stopy a důkazy!

pekna.potvora ( 11. května 2014 12:37 )

.. na druhej strane, keby nebolo prostitútok, bolo by oveľa viac sexuálne motivovaných trestných činov, na kom by sa potom asi odbavovali tí tlustí, šerední, starí a smradľaví nadržanci, hrôza pomyslieť..

sores ( 11. května 2014 10:54 )

 Každého věc kdo koho lituje, mě osobně k...urev líto není, o jednoho podčlověka méně. Je to nejstarší a nejodpornější způsob výdělku. Jsou to bytosti bez inteligence, slušnosti a vážení si sami sebe, prostě póvl. Udělat několik samců (tlustých,starých,šeredných,smradlavých atd.)denně je odpornost,brrr.

Zobrazit celou diskusi