Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Okradená čtenářka ze Zlínska: S Bleskem jsem ztratila kila a dostala zpět peněženku!

Autor: Slávka Červená - 
11. května 2014
06:43

Ivaně Palisové (41) ze Zlínska se vyplatilo, že se zúčastnila akce Hubneme s Bleskem. Nejen, že zhubla, ale díky Blesku se jí nyní vrátila dokonce i ukradená peněženka.

Kadeřnice Ivana hubla s Bleskem v roce 2010. Dva roky nato se jí narodil třetí syn, Honzík (2). S ním jela do Zlína, aby uložila mateřskou. V trolejbuse ji ale zloděj připravil o peněženku s několika tisíci, doklady, kartami. Oznámení na policii nic nepřineslo. Za dva dny ale přišla zpráva nejstaršímu synovi na Facebook, zda mamince nechybí peněženka.

Při venčení psa ji totiž našel u železniční trati Jiří Stoklásek (59) z Tečovic. Zloděj ji asi vyhodil z vlaku. Nálezce podle dokladů obvolával instituce, ale kadeřnici našel až na internetu, kde se na Blesk.cz ukázaly i její fotografi e z času hubnutí a také, odkud je.

Slušný člověk

„Syn kontaktoval na Facebooku jejího syna a tak jsme se propracovali k sobě,“ konstatoval nálezce. O medializaci nestál. „To by přece udělal každý slušný člověk,“ reagoval. „Díky Blesku mě našel a přes Blesk mu chci ještě jednou moc poděkovat. Zachránil mě od chození po úřadech. Znovu jsem si požádala jen o zbrojní průkaz,“ řekla šťastná žena.

majojo ( 11. května 2014 13:02 )

Typická čtenářka Blesku: Kadeřnice se zbrojním průkazem, která se klidně nechá okrást, ale hned si běží stěžovat do bulváru. Za to na zákaznici, která nedá dýžko, klidně tasí kolt. Proboha, co to tu dneska oslavujete za krááávy?!!!! 

nafta ( 11. května 2014 12:33 )

Takže najbližšie jej ufačia pištoľ aj s preukazom. Alebo si myslí, že ak bude mať zbraň tak jej z otvorenej kabelky nič nezmizne?

Zobrazit celou diskusi