Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Porodila 10 tisíc metrů vysoko v letadle: Za odměnu dostala doživotní cestování letadlem zdarma!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: tp, ČTK - 
9. května 2014
17:48

I přesto, že měla zanedlouho rodit, se rozhodla mladá Irina Vasylkova na cestu do Jakutska. Dvojčata to však nevydržela a žena tak porodila v deseti tisíci metrech přímo na palubě letadla. Obě holčičky jsou v pořádku a mají tak zajímavý příběh pro přátele již od svého narození!

Mladá žena ze Sibiře si takhle svůj porod rozhodně nepředstavovala! Rodila přímo v letadle, několik tisíc metrů nad zemí!

Irina Vasylkova (25) byla ve 35. týdnu těhotenství, ovšem i tak se odhodlala k letu ze zapadlé Zyrjanky do Jakutska. Jenže porodní bolesti ji zastihly přímo v letadle a tak musela rodit na palubě.

Personál Polárních aerolinií si ale zachoval chladnou hlavu. Letuška Kristina Kondratieva se snažila najít doktora na palubě, ovšem marně. Na pomoc naštěstí přispěchala Elena Slepcova (47), která má zkušenosti s porody z mládí jako porodní sestřička. Na svět tak přišly dvě krásné holčičky – dvojčátka! První dítě se narodilo už ve vzduchu, druhá holčička se poté narodila až na letišti v Jakutsku.

Příbuzní tak byli velice překvapení, když na letiště dorazily i dvě novorozené sestřičky! Letecká společnost dala mladé mamince štědrý dárek – bezplatné cestování s aerolinkami do konce života!

djaba ( 9. května 2014 21:27 )

Nejprve jsem četl - .... dostala doživotí - . A dále jsem pochopil - ženščina vot geroj, samaja bolšaja .Od nich jsme se měli učit , když ani neznají délku těhotenství .Nebo že by to k nám ještě nedorazilo ?

nicol30 ( 9. května 2014 21:07 )

a-z- ( 9. května 2014 19:06 )

35 měsíců. A já myslel že rekord drží slonice s 22. měsíci. Inu, Rusko, země neomezených možností...

privaci ( 9. května 2014 18:50 )

Irina Vasylkova (25) byla ve 35. měsíci těhotenství

jonas15 ( 9. května 2014 18:48 )

redakce, zjistěte si kolik Týdnů trvá těhotenství....paní asi nebyla ve 35.měsíci těhotenství

Zobrazit celou diskusi